DAGS ATT SOVA

Lchf-pizza (andra halvan) och en ny film, ska äta upp och sen sova.



ÅSKA

Sitter i sängen med datorn (tack och lov för att jag köper bärbar) och lyssnar på åskan.
Jag har nästan alltid mitt fönster öppet när det regnar på sommaren bara för att jag älskar ljudet av när regnet smattrar mot fönsterbrädan. Och nu när det åskar så älskar jag nog ljudet ännu lite mer liksom.. haha
gjorde precis lchf-pizza, som är kvar i ugnen på eftervärmen och ska strax gå och hämta några bitar och sitta här i sängen och äta världens bästa (tror jag det blir i alla fall) pizza, lyssna på åskan och kolla på någon film.
Har inte bestämt mig för vilken film än så ska göra det nu, tände precis några ljus ochså, extra sommarmys verkligen!!!!
Det blev GSH och pizzan blev fuckin awesome!!
Kalle tensta göra nytt pb i mark också, han lyckades! Två gånger till och med.. Först på 110 och sen på 130, får se om han klara mer, men ust nu har vi inte fler vikter som passa på den stången haha!
Ska kolla om han vill kolla antingen How High eller Blood and Bone sen, så jävla sjukt bra filmer och jag vet att han tycker om dom lika mycket som mig så hehe

LÖRDAG MORGON

Har nu hunnit med att gå på bandet en timma, läsa och titta på debatter angående ortorexi och liknande och ätit. 
En stor fet jävla omelett och nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag ska plugga till tentan på måndag!
Måste fan köpa nya träningsskor snart! Mina fötter börjar se ut som ett lapptäcke av alla blåsor och sår från skoskav...



FÖRSOMMARKVÄLL

Suttit ute och grillat för första gången i år faktiskt! Eller grillat har vi gjort men inte suttit ute.. Jag tog faktiskt ett halvt glas rosé bara för att jag kände för det och det är faktiskt helt okej! Men det går inte bli för ofta liksom, jävligt skön kväll i alla fall men det är ju väldigt mycket knott här ute så nu blir det skönt att komma in till soffan.



DAG 4

Precis gått på bandet i en timme. 
Nu sitter jag och äter en hamburgare (köttet alltså!!) med bea på, var inte hungrig någonstans men viktigt att äta efter man tränar så bara att pressa på! 
Ska strax hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan en stund tror jag. Får se om jag somnar inatt, sov typ 3 timmar mitt på dagen idag, smart drag men va fan gör man åt det nu liksom!



SÅ SE PÅ MIG NU

Jäääävlar vad det tog idag att gå!! Körde lite längre än jag tänk men eftersom jag inte vågar göra annat än att gå just nu, tror att förkylningen snart är helt borta men vill vara säker först.
Sitter och äter nu i alla fall, sen ska jag duscha och sen får jag väl plugga lite då.. Haha fan vad jag kommer faila!




RIPPED+CELSIUS=ENERGIx1000

Står på bandet nu. Tryckt ripped och celsius, så NU KÖÖÖR VI



FRUKOST

Sitter och äter frukost och kollar kickstart, så jävla otaggad på att plugga... Haha märks det eller?
Ska äta upp och antagligen kolla resten av kickstartavsnitten som jag missat, kanske även BiggestLoser.
Men SEN ska jag i alla fall plugga! ...efter jag tränat i alla fall hehe



MIDDAG

Blev en timme på bandet och jag vart helnöjd verkligen! Känner mig friskare nu också faktiskt så kommer absolut fortsätta gå någon dag tills jag känner mig helt frisk och sen kan jag börja springa och träna med vikter som vanligt! 
Ska snart åka till maxi och köpa mat och sen plugga till tentan på onsdag.



FRUKOST




NYA MÅL

Fan vad mycket skit jag har ätit det senaste.. Men jag gör så när jag blir jättesjuk, jag skiter i allt och äter verkligen precis ALLT jag känner för då i stunden. 
Och DÄRFÖR börjar jag nu igen med lchf, min mage har aldrig mått så bra som när jag åt lchf faktiskt.. Så jag tror att det är det som krävs liksom. Så nu i början eftersom jah fortfarande är sjuk så ska jag gå promenader men så fort jag blir frisk så ska jag träna som vanligt så klart! 
PLUS att jag har tänkt träna upp mig så att jag faktiskt kan springa långa distanser. Hr flera delmål där och första är att kunna springa 5 km, andra blir 10km och sen nästa år vill jag springa colour me rad!!! Kanske även blir Borås action run eller tough Viking, det är oavsett nästa mål, att springa tough Viking!
Så nu är det väl bara att sätta igång liksom! Har tagit mina mått idag mest för att se om det faktiskt blir någon tydlig skillnad liksom. Och ska väga mig strax med men egentligen tycker jag inte om att fokusera på vikt, det är bättre att fokusera på hälsa.



MORSDAG

Morsdag idag, mamma fick presenter och blommor på frukosten och sen blev det lunch på hofsnäs, standard att äta lunch där på morsdag faktiskt, och fan vad härligt det var! Fint väder, god mat och glass till efterrätt, precis som det ska vara haha!
Dock var det extremt mycket pollen så både jag och Kalle somnade så fort vi kom hem och sov ett bra tag.



QUE SERÁ SERÁ

Sitter i soffan och letar efter något kul att kolla på på tv. Ska hämta pappa ikväll/natt så måste keep Bush liksom..
Börjar bli så jävla sugen på utgång.. Det är väl sommaren som hör det liksom haha! Eftersom att det är såpass varmt på natten så är det ju liksom ingen fara med att gå hem så då känns det lite mer lockande att göra det liksom! Kanske dags att köra en mega utgång efter skolan slutar nu och sen får det vara haha!

Hittade Cola vanilj på maxi innan, snacka om glaaad!! Detta var vad jag levde på innan redbull liksom.. Dock har jag ju slutat med det nu också så haha men ändå



MATKOMA

Sjukt god mat! Ligger seriöst i matkoma nu..
Får se om jag åker in till systemet åt pappa sen, kanske inte orkar men samtidigt så vill jag verkligen lämna huset för första gången på typ en vecka.



FUCKING AWESOME WEATHER

Fy fan vilket underbart väder det är ute! Det är fan bara slutet på maj och det är redan 27 grader ute, kommer bli en bra sommarkänsla det som!
Hade gärna suttit på en filt i parken eller på en uteservering på sandwalls, men vad gör jag? Jag sitter i sängen och kollar scrubs oc äter en dubbelmacka.... Tro mig jag tycker det är rätt jävla nice också, men hade gärna varit ute ändå med tanke på vädret liksom.



FORTFARANDE SJUK SOM FAN




LOVES IT...

Fy fan vad jag mår dåligt. Vaknade för en stund sen och har legat halvvaken en bra stund nu innan jag vaknade helt också! Har fått öroninflammation, som om att det inte räckte med allt som gör ont och är inflammerat och irriterat redan!? Har i alla fall tagit värktabletter och hoppas på att det ska hjälpa lite i alla fall och sen så får jag väl gå tillbaka till vc igen hahah asså kul liv just nu verkligen........


FÖRSOMMARVÄDER

Fy fan vad jag älskar det här vädret!! 
Sitter i bilen i stan, Kalle är inne på gg och vi ska en snabbis förbi Netonnet sen innan maxi också och jag har absolut ingenting emot det! Delvis för att det inte finns så mycket att göra när det åskar men också för hur underbart är det inte att sitta i bilen när det regnar som fan och åskar omkring dig??



TILLBAKA IGEN

Kom nyss hem, haft övning på ymergården igen, sista gången nu så imorn är det tillbaka till skolan igen!
Blivit sjuk som fan. Dock inte magsjuka som jag trodde först! Tack och lov för det dock..
Men aa så är tillbaka på att äta allt möjligt och ärligt talat så mår jag nog som bäst på att äta precis vad jag vill, när jag vill och träna för att hålla mig "i form" istället. Är ju ändå inte så jävla glad i godis och chips osv så är ju inte så farligt ändå.
Därför gjorde jag chokladbollssmet som jag sitter och äter nu samtidigt som jag kollar på scrubs, bääääst.



FML JUST NU

Verkar som att jag fått magsjuka igen.. Asså FUCK my life typ.. I 2 veckor var jag sjuk!! Var frisk i 1 vecka och nu igen!?!!? 
Satt ett lapp uppe på förskolan när jag kom dit i måndags "nu går det magsjuka igen" så känns ju som ett ganska safe bet att säga att det är det! 
Försöker kurera mig med blåbär..



LUNCH

Choc nana ice kream med mer bananer och kokoschips.
Det är ju inte direkt svårt att leva såhär!
Strax iväg till skolan då.



WHEN IN DOUBT SWEAT IT OUT

Nu ska jag hoppa in i duschen. Blev 30 minuter på crossen och sen lite armar, bara 15 min faktsiskt men jag vill som sagt ta det lugnt denna veckan och jag ska ju cykla till och från skolan sen också så.



SUMMERY VIBEES

18 grader visar våran termometer i köket att det är ute idag. Självklart betyder det att jag vill ha shorts på mig och antagligen kommer ha det också hehe.. Ät det över 10 grader så brukar jag ha shorts i maj så why not typ.

Står på crossen nu. Var så skönt med lite sovmorgon idag.. As if typ haha! Åzzi kom in och la sig på min brutna åt och sen kunde jag inte somna om! Men har tagit det lugnt fram till nu och ska träna en stund, duscha, göra och äta lunch och sen cykla iväg till skolan för en 3 timmars föreläsning. Men får se om jag pallar hela då jag haft väldigt ont i ryggen så aa. 



ANARKI OCH KAOS

Idag jag jag världens nedräkning tills jag slutar.. Okej det är inte första gången men det är nog den värsta! Vissa barn är lugna och underbara hela tiden, men så finns det dom som är så vilda och inte lyssnar ett skit på vad man sägner och springer omkring och håller på.. MEN så är man ensam med dom, också är dom världens underbaraste små barn och man vill bara behålla dom för sig själv för alltid typ. Hur går det ihop!? Gör mig väldigt trött i alla fall..
Hade velat få in lite träning idag men jag får väl se om jag orkar och hinner, med tanke på att jag slutar klockan 17 också.



DAY2

Det här var min middag idag. Det roligaste är att skålen ser liten ut haha! Den är ganska enorm och fan vad gott det äääär! Skulle nog kunna leva på bara detta om jag ville.. 
Funkar ganska bra på förmiddagen också, men har lite svårt med hungern på eftermiddagen så måste nog äta någon riskaka då också eller bara ta med mer frukt haha!



SOMNAR SNART STÅENDE

Asså jag kom nyss in och shit vad jag bara vill lägga mig och sova... Det blev inte direkt bättre på förskolan innan liksom! Det blev värre.. Och jag han inte ta någon rast.. Så jag har jobbat i non stop sen 7.30 och vart uppe och sprungit och jagat barn och skällt på dom och tröstat dom när dom bråkat osv osv osv. KAAAOOSSSSS!!!
Men innan jag ska sova så måste jag diska mina burkar och flaskor osv, göra mat och gröpa ur en melon.
Vet att jag åt pasta igår också men idag har jag ärligt talat förtjänat det!



KAOSDAG SOM FAN

Shit vilken dag asså.. Klockan är inte ens 10 och ändå vill jag bara hem och sova!
Det är jag och en vikarie till (som tur är så har jagjovvar med henne innan på en annan förskola) och vi har atm 18 barn. Ska dock komma fler... Vi får hjälp från en kille från en annan avdelning men han måste springa fram och tillbaka till hans vanliga för att annars blir dom för få där. Alltså är det ren jävla kaos idag och jag smet precis iväg på toa, mest bara för att få en lugn tyst stund! Det är ganska sjukt att det kan vara så här och det är inte ens säkert att dom får in en vikarie till idag men man får väl fan hoppas!!!

Finns en liten kille som går här vars föräldrar vill att han ska äta helt organiskt och ekologiskt, närproducerat och vegetariskt/vegan (inte säker vilket men eftersom han inte äter mjölk för att han inte tål det så kan det lika gärna vara vilket som) och eftersom att inte förskolan kan erbjuda det så står hans föräldrar själva och gör all hans mat och mellanmål osv osv. Tycker det är bra av föräldrarna att göra det om det är vad de står för! Igår hade han en smoothie i glasflaska med egenskriven etikett på och melonbitar i form av hjärtan och stjärnor, huuuur gulligt??

PEACE

DAY1

Idag börjar jag. Vill verkligen försöka göra detta i 30-90 dagar så hoppad att det funkar för magen! Har köpt te med koffein i ifall jag känner att jag är trött och hängig i början, för att hjälpa med min transit liksom.
Så tog med mig min frukost på promenaden till dagens jobb.
1.1 L nana mylk



RAWVEGAN

Idag är det söndag (som att inte alla redan visste det!?) alltså är det måndag imorn (haha no shit igen där typ) och, ny vecka och nya tag (alla gillar väl klyschor?) och jag ska ta tag i en utmaning till för mig själv.
Jag har bara en föreläsning under hela veckan och den är på torsdag förmiddag så jag hoppas få att få jobba de andra dagarna men få se allt eftersom.

Hur som så ska jag i en vecka testa på 801010 rawvegan, om min mage klarar det så ska jag köra det i en månad och sen får vi väl se om vi kommer så långt om jag kanske fortsätter på det spåret ännu längre! Lägger alltså av med alkoholen igen och trappar upp träningen. Men ska vara försiktig i början då det kommer vara ovant för kroppen att äta så och sen är ju min tå bruten så får inte köra några långdistanser..
Började äta som jag ska göra nu i 7 (helst 30) dagar och än så länge så går det bra! Men kommer få åka till maxi flera gånger i veckan och köpa mat för det går åt mycket och våran frys är fan full så kan inte bunkra upp haha!



HEMMA IGEN!

Måste säga att hur skönt det än är att vara på semester och bara sola hela dagarna och inte bry sig om så mycket annat så är det skönt att vara hemma igen!
Har legat och gosar med åzzi en massa. Han är såklart det som jag har saknat mest med att vara borta! Får alltid ångest första dagen jag är borta så för att jag saknar honom så.. Han är mitt liv den där lille tjockisen.



14.05.03-14.05.07

Fan vad tiden hår fort här nere.. Eller ja den går ju såklart egentligen inte snabbare här än hemma men tro fan att det känns så!
Bröt tån här om dagen och har fått smärtstillande utskrivet av en läkare här, går omkring lite småhög av tabletterna hela tiden men det e gött fan! Får inte köra någon långdistans eller liknande nu på grund av tån heller så kan inte träna något utom styrketräning liksom, lite tråkigt men här nere är det ju okej liksom. Var inne i stan och promenerade lite med mamma innan och kollade lite på marknaden osv, alltid mysigt att gå omkring lite så och det har varit väldigt svalt idag för solen har varit i moln hela dagen så det passade askalas liksom!
Sitter och taggar middag nu, eftersom vi bara har halvpension så har vi valt att alla köper det dom vill ha till lunch liksom, så har växlat mellan melon, banan och lite salami typ. Känns rätt sjukt att gå från att äta 5-6 mål om dagen till 2 plus en frukt liksom! Men det funkar faktiskt! Men man ser ju så klart fram emot middagen haha






PEACE

SO WAKE ME UP WHEN IT'S ALL OVER

Har nu suttit på balkongen i 2 timmar med Kalle. Han har blivit fullare och fullare och våra samtal går så deep att man typ inte det oss längre liksom. 
Jag är lite halvt hög på smärtstillande för tån också så det blir jävligt intressanta samtal, men ärligt, finns det något som hör semestrar till lika mycket som onyktra nattsamtal om allt mellan himmel och jord?



TRÄNAR PÅ SEMESTERN

Sitter på träningscykeln just nu, fan vad trött jag börjar bli i röven på att sitta såhär haha!! Men snart kört halva tiden så bara att stå ut för sen är det inte långt kvar till den himmelska middagsbuffen moahaha



COLÒNIA DE SANT JORDI

Det är så skönt här nere! Att få komma bort från Sverige och Borås ett tag.. Även om det egentligen kanske inte var så länge sen haha! Sitter på ballen just nu. Inte överdrivet varmt och rätt jävla molnigt men ändå rätt skönt. 
Ska snart äta min lunch, en bit vattenmelon, och sen läsa och chilla tills det är lagom tid att gå till gymmet. Älskar verkligen hotellet, sjukt stort område med gym och fem pooler, varav en inomhus. Maten är fan grym också, så har en känsla av att veckan kommer bli mer än bra!



I WISH THAT I COULD FLY WAY UP IN THE SKY LIKE A BIRD SO HIGH OH I MIGHT JUST TRY

Fy fan vad gott jag sovit inatt. Igår var bara en så sjukt bra kväll! Kan inte beskriva det eller förklara men var bara en sån där kväll när man känner att allt i livet bara funkar och går ihop och man är genuint glad och lycklig på livet själv.
Kom nyss hem, har vart med mamma på citygross och köpt mat. Fan vad jag vill att Kalle och pappa ska komma hem så vi kan starta grillen så vi kan ääääääätaaaa (ja jag älskar mat!)!!! 
#2dagarkvartillmallis



DET KAN TA FRUKTANSVÄRT LÅNG TID ATT HITTA SIGSJÄLV NÄR MAN GÅTT FÖRLORAD GÅNG PÅ GÅNG

.. men nu är jag hemma
Pull this plug, let me breathe.
On my own, i'm finally free



RSS 2.0