PIZZA

Sitter i sängen och äter pizza och kollar film. Snart är det bones och sen ska jag sova.


Underbara helg

I fredags var det biomys med Annie. Såg gangster squad och den var förvånansvärt bra!! Innan det var det zumba med mamma och pappa hahaha askul!
Igår vart det utgång med Annie. Haha fan vilken rolig kväll.. Kommer inte ihåg riktigt allt men antar att jag är bakfull så inte så konstigt! Haha suktar efter en jävla pizza så jävla hårt!! Haha


VAR BARA TVUNGEN

...att köpa jordnötssmör! Himelskat gott! Ska hem och äta det med ett äpple och fortsätta med min teckning. Skadar inte att jag hade ett paket i brevlådan med! Bra dag än så länge.


if i could....

I was in the winter of my life, and the men I met along the road were my only summer.
At night I fell asleep with visions of myself, dancing and laughing and crying with them.
Three years down the line of being on an endless world tour, and my memories of them were the only things that sustained me, and my only real happy times.
I was a singer - not a very popular one,
I once had a dreams of becoming a beautiful poet, but upon an unfortunate series of events some of those dreams dashed and divided like a million stars in the night sky that I wished on over and over again, sparkling and broken.
But I didn't really mind because I knew that it takes getting everything you ever wanted, and then losing it to know what true freedom is.
When the people I used to know found out what I had been doing, how I'd been living, they asked me why - but there's no use in talking to people who have home.
They have no idea what it's like to seek safety in other people - for home to be wherever you lay your head.
I was always an unusual girl.
My mother told me I had a chameleon soul, no moral compass pointing due north, no fixed personality; just an inner indecisiveness that was as wide and as wavering as the ocean...
And if I said I didn't plan for it to turn out this way I'd be lying...
Because I was born to be the other woman.
I belonged to no one, who belonged to everyone.
Who had nothing, who wanted everything, with a fire for every experience and an obsession for freedom that terrified me to the point that I couldn't even talk about it, and pushed me to a nomadic point of madness that both dazzled and dizzied me.
Every night I used to pray that I’d find my people, and finally I did on the open road.
We had nothing to lose, nothing to gain, nothing we desired anymore, except to make our lives into a work of art.
Live fast. Die young. Be wild. And have fun.
I believe in the country America used to be.
I believe in the person I want to become.
I believe in the freedom of the open road.
And my motto is the same as ever:
"I believe in the kindness of strangers. And when I’m at war with myself I ride, I just ride."
Who are you?
Are you in touch with all of your darkest fantasies?
Have you created a life for yourself where you can experience them?
I have. I am fucking crazy.
But I am free.


DONE

sätter mig efter en fullspäckad dag och kollar på lite oth och äter lite glass med chips! förtjänar det efter allt jag gjort. + att jag nu äntligen är klar med uppgiften som jag fick rest på innan jul! helt underbart att vara klar! så nu har jag till måndag på mig och bara njuta av att vara ledig och inte ha något att göra. hoppas bara att resultaten av matte tentan kommer upp på sidan snart..

bäst

efter ca en timmes träning så är det nu äntligen dags för mat!! världens godaste pasta med ett paket bacon till yeppyepp !

mellis

drar i mig en swebar och en flaska vatten och kollar igenom senaste avsnittet av revenge, awesome!!!!! sen ner och träna när avsnittet är slut!

minnen

wow säger jag bara... de här sex bilderna är från 2008/2009. altså runt den tiden jag fyllde 17 och innan. Vad konstigt det känns att titta tillbaka på alltid såhär. Vad mycket det var som inte hade hänt och som inte skulle hända på flera år. Vad konstigt det känns bara att se tillbaka två år, på 2011, året när allt förändrades. Året när Mitch åkte hem, vi blev av med Lego, det tog slut i allas förhållanden (emmas, mitt, annies, saras ALLA), året vi fick sälja stugan, året jag fick mina magbesvär och så mycket mer hemskt hände. Så mycket hände så att jag inte ens kommer ihåg att det även hände en del bra saker. Det var liksom året av studenten, STUDENTEN! bästa övonblicket i mitt liv tror jag, samma år som vi köpte Åzzi, samma år som Annie blev min bästa vän, och även om vi haft lite upp och ner så är hon fortfarande det och jag skulle inte klara mig utan henne!!

WORK OUT

Precis kört ett träningspass. Måste nog vara det bästa med att ha flyttat hem igen.. (förutom att kylskåpet alltid är fullt då kasnke haha!) Körde ett ganska massivt pass, asskönt att komma igång äntligen! Senaste veckan har inte precis varit pepp och har ju haft ett antal prylar att packa upp också.. Men nu så! en halvtimme på crosstrainern (9,2 km) + armar och lår. Så nu sitter jag och sörplar i mig en shake på 
en banan
några frysta hallon
en halv skopa pulver
ett ägg
lite yougurt
resten mjölk
och till det en swebar! mm bästa julklappen !! från emil såklart haha! Nej nu måste jag plugga lite till omtentan imorn och sedan ska jag fortsätta glo lite oth.

RSS 2.0