did they beat the drum slowly

denna helgen har typ gått ut på att kolla så mycket sons of anarchy som möjligt. + utgång i lördags då! jävligt lyckat med leverfortfarande i chocken av vad som hände i fredags. dags att gråta ut för det ikväll känner jag..
världens finaste låt. SKA spelas på min begravning!

times fly

fan vilken dag! helt otroligt att den har gått så jävla fort! gaddad idag då, för första gången men verkligen inte sista! det är verklgein mitt absoluta drömyrke, tatuerare!
fick rita annies hjärta på handleden som skulle vara med. känner mig verkligen hedrad!
min blev awesome och bättre än jag kunnat dröma om!
gjorde grymt ont de första tio minuterna men sen, vilken underbar smärta!

tagga tagga tagga tagga tagga

enda ordet jag kan säga just nu! längtar efter smärtan! vill känna nålen i min hud nu!! lär ångra att jag tänkt så imorn dock haha! ska i alla fall bli underbart!

ett stort +

en fördel med att gå på högskolan är att min underbara vän bor typ två minuter därifrån! sitter där nu och ska gå till city och köpa mjölk! härligt att vara ledig två dagar och nu taggar vi imorn!!

elevator

vilken dag! känns nästan bra att vara tillbaka i skolan ändå. man har iaf något att göra i någon timme nästan varje dag (y) och så har det bokats tattoo tid den 25 oktober, men förhoppningsvis så blir det liiite tidigare än så! haha hoppashoppashoppas!
nu är det eminem-listan på spotify på högsta volym medans sängen ska bäddas och jag ska kolla igenom några tidningar som inte har hunnits med tidigare!
och så har ju dagen förgyllts av gött häng med sötnosen annie!♥
nä men lägga undan datorn lite och göra något vettigt kasnke? ja varför inte!

+++++

fan vad de thar hänt saker sen studenten! jag känner inte igen mig själv när jag går tillbaka här och kollar..
snabb genom gång av förändringarna då; singel, jobbat, 6 besök på vårdcentralen & 3 på akuten, utgångar två gånger per vecka minst, körkort och nu går på högskolan. herre! 
nej fan det är mycket som hänt och inget som jag ser negtivt på för fy fan vilka dagar vi haft och fy fan vad mycket kul vi haft trots allt det jobbiga som hänt i sommar och resten av året för den delen men kan inte annat än tänka på allt det bra!
förutom ikväll då, sitter förkyld som ett as och skriver en tidsaxel om förskolans, fritidshemmets och skolans framväxt och samhällsuppdrag. inte så kul som det låter! så ska skriva klart skiten fort som fan så jag kan få en lång jävla natts sömn för imorn ska jag BOKA TID FÖR TATTOO!!! ÄNTLIGEN VA FAN!! och om exakt två veckor så kommer jag inte sitta här i sängen ensam, nej då kommer jag sitta här med min lilla hund!
igår var vi på kapten röd på viva! han gick precis bakom mig och jag kunde känna honom mot min rygg och annie var någon centimeter från att ta på honom, bästa dagen på jävligt länge!!
PLAY
återgå till skrivandet var det ja, peace!

RSS 2.0