IDEALT

Imorn är det dags för sista tentan för denna perioden och även för år 2013. Det är inte ens en vecka kvar till julafton och efter det är det bara tre dagar till Australien. Tiden går så sjukt fort!
Men innan det så är det ändå tenta, produktion, borde gå bra. Ska plugga lite till och sen ska jag ju sätta mig med pappa och plugga med!
Hann med lite träning mitt upp i allt (haha verkligen) pluggande och har sen hunnit med att äta världens jävla godaste pannkakor!! No joke liksom! Jag har alltid gjort goda pannkakor men detta vag fan out of this world! Kanske var dom små äggskalsbitarna som råkade åka med? What doesn't kill you makes you stronger typ eller?



PLUGGAR

Sitter just nu och pluggar i mysbelysningen av min gran, ängeln i fönstret och några tända ljus. Pluggar industriell ekonomi, både till tentan nästa vecka och redovisningen imorn. Lyssnar samtidigt på "exam study music" på Spotify haha. Visste inte ens att sånt fanns, men måste erkänna att det är fantastiskt soft att lyssna på när man pluggar och ska nog göra det till en standard!
Väntar förövrigt på att klockan ska gå med så att vi kan åka och köpa hamburgare, det är ju liksom onsdag och det betyder dubble cheese med bacon på bk!!





TRÄNINGSMOTIVATION



Ibland så är jag bara så trött och omotiverad att gå och träna, men såna dagar brukar det hjälpa att gå in på weheartit en stund. Kolla bara på bilderna här ovan liksom! Hur snygga kroppar??? Sånt ger i alla fall mig motivation till att köra ett långt mördarpass på väg mot min drömkropp.

9:10 11/12/13


JAG LYCKADES

HUR MAN SLAKTAR EN KYCKLING


Har alltid varit bra på att strippa och gnaga av kött på kadaver och kyckling är lite av en specialitet. Efter ett sjukt pass så är det så mördande gott också så det är inga problem att dra i sig en hel egentligen hehe

TISDAGSINSPIRATION




Bjuder på lite tisdags inspo såhär på förmiddagen. Sitter på en föreläsning och slutar snart. Ska då hem och städa och träna innan jag ska ta tag ordentligt i tentapluggandet. Måste plugga inför redovisningen på torsdag också om Diana bara kunde sluta vara en sån jävla pain on my röv. Men mer om det när det löst sig.. 


GO HARD OR GO HEM JUE


Två och en halv jävla minut klarade jag, sen fick jag världens bajsattack och efter tre minuter så klarade jag inte mer! Så jag gjorde som vilken atlet som helst och sket ner mig! Hahah eller inte.. Fick pausa och springa på toa, bra början ju osv. Så nu ska jag strax återgå (jag jag sitter på toa atm) och köra på, blev ju så jävla sent idag så bara att go hard. För go hard or go home ju! (Lite förvirrande att jag tränar/gymmar hemma så jag är redan hemma men you get the drift liksom)

FUCK MONDAYS


Måndagar suger seriös jävla röv! Hata måndagar!! Föreläsning 1 klar, solat, köpt dyr jävla bok så jag kan plugga, ätit och titter nu på föreläsning 2. Sen ska vi sitta med grupparbetet med.. Vill bara hem, jävla bajsdag.

FANTASTISKA JÄVLA PANNKAKOR

Tog mig upp ur sängen efter inte ett, utan tre, pll avsnitt och gick direkt och tränade. Nu har jag duschat och precis ätit. Blev världens godaste proteinpannkakor och jag menar hur jävla goda ser dom inte ut????
Nu ska jag plugga och strökolla ytterligare lite pll, sista veckan innan tentaveckan nu, hyfsat jävla extremt nervös bara...



WINTER WONDERLAND


Det snöat som fan ute, asmysigt ju! Förstår inte att folk inte tycker om vintern och snön.. Precis ätit och sitter nu och tittar ett avsnitt pll. Tror jag ska mysa ner mig i sängen och tända några julljus. Ska chilla nu några timmar, kanske plugga lite till, innan jag tränar för sista gången denna veckan (men no shit, veckans sista dag ju) och äta något jävligt gott, kanske pannkakor med glass.. Låter bra!
PUSS

KEEEBAB


Skippade glassen och körde på en kebabsallad istället. Nu kollar jag film och ska nog snart sova, så jävla trött!

MIN LÖRDAGKVÄLL


Vad gör man en lördagskväll om inte tränar? Somnade och hade så jävla svårt att gå upp innan, men tog mig upp och brände sedan av ett jävla pass. Ganska mycket (nästan helt!!) tackvare celsius. Har nu duschat, ätit och sitter nu i soffan. Funderar på att kolla på någon film och äta glass. SKA oavsett äta glass för det tänker jag unna migsjälv.

JULKÄNSLAN BÖRJAR MED SNÖ


Skulle gå ut och lägga i pannan och tänkte ta med mig åzzi ut, och vad möts jag av? Jo snö!! Blev så fruktansvärt överlycklig att jag skyndade mig ner i pannan och la i lite ved och sprang sen upp på gården med åzzi och bara stog en stund och lät allt sjunka in. 
Det är den 5 december idag, fem är mitt tur nummer och idag är även dagen min fantastiska farfar skulle ha fyllt 91. Även om det är tråkigt att han varit död så länge och jag saknar honom varje dag så är jag så tacksam att jag hade den tid med honom som jag hade. Detsamma med farmor som skulle fyllt år i söndags (den 1 december). 
När jag stog ute och bara tittade på snön som föll ner så fick bara en sån otroligt underbar känsla av hur vackert livet är och hur jag verkligen ska ta vara på det. För det var så nära att det gick snett i somras och då hade jag inte suttit här nu, men det gör jag och det är jag glad över!
Julen är min lyckliga tid för det är tiden för familj, vänner, mysiga hemmakvällar och så klart snö! Att köpa och ge julklappar som kan skänka någon glädje om så bara för en stund är fantastiskt det också! Och nu när snön faller ute så är jag så lycklig och har för första gången på så många år, äntligen fått julkänslor. Jag är så tacksam för mitt liv, min familj och mina vänner.
TACK för att ni finns!

MYSVÄDER DELUX

Så mysigt väder ute! Det regnar och blåser som bara fan. Det var mindre mysigt att gå i till bussen osv men nu i sängen med fyll mage så är det så sjukt mysigt! Ska ligga hör ett tag tänkte jag, har tändt granen och ska lösa lite och kanske (läs antagligen) napa lite.
Ska förhoppningsvis inte gå ut mer idag (fast måste ju hämta mitt paket då kanske ändå..) men måste träna en liiiten liten stund sen innan jag tänker ta min första kväll på 2-3 veckor framför tvn!



MOTIVATIONSTIPS

Det här är nog mitt bästa motivationstips egentligen. Denna videon kollar jag på nästan varje gång jag ska gå ner och träna och jag känner mig lite omotiverad. Hinner knappt kolla klart på den innan jag är full av motivation och springer ner och kör på crosstrainern. Ibland ger det lite extra kraft att göra hårdare med.
 

CHOKLADGRÖT


Fick världens skönaste kommentar av pappa i morse när jag stog och kokade gröt :haha asså du är rolig du!  Jag känner ingen annan som gör sån chokladgröt! Har du lagt på det någonstans på internetet än!? Haha detta var alltså en helt seriös fråga! Så nu tänkte jag att det var dags, här är alltså en bild på min kungliga frukost; chokladgröt med mammas hemmagjorda äppelmos (så jävla gott!!) och soya mjölk (standard!).
Ligger nu i personalrummets loppätna (fräscht?) soffa och måste ta en powernap om jag ska orka hela eftermiddagen med. Men det grejar vi! Säkert bara brist på något, typ fett säkert? Eller inte haha!
Hittade för övrigt en fluga i mitt vattenglas i morse protein som protein tänkte jag, eller?

HATERS GONNA HATE


Stog nyss på crosstrainern och fick efter bara 20 minuter en sån extrem bajsattack... Men jag lyckades stå ut i tio minuter till (tur för mig det!) och sitter nu på toa, haters gonna hate typ!
Ska strax tillbaka och avsluta med lite vikter och andra övningar. Vill ju inte ta ut mig för mycket när jag ska jobba på dagis imorn! Nej nu måste jag fortsätta träna så jag kan göra min nya standard kvälle PLUS förbereda mat till imorn. och diska ur plåten som kycklingen var i. och äta en gång till. och kanske plugga lite extra.. om jag orkar hehe äter hällre 15 gånger till idag än plugget för #matärjuliksomlivet , mitt motto liksom.

RSS 2.0