FORGIVE SOUNDS GOOD, FORGET I'M NOT SURE I COULD, THEY SAY TIME HEALS EVERYTHING BUT I'M STILL WAITING

fy fan säger jag bara! FY FAN!!! har mensverk längs hela ryggraden, magen gör ont och det känns som om att jag har svalt ett jävla bowling klot som den försöker smälta! jag är trött och mina sms har gått ut.... jälvla rolig dag fan! nä usch jag hatar måndagar men söndagar är ändå hundra resor väärre! söndagar betyder typ deppresion ! nej inte rikigt men allt blir så fruktansvärt tomt på söndagar! längtar redan till torsdag och har gjort det sen igår kl 16.08..
och nu för att rädda mig själv från att min egen kropp ska döda mig från insida så ska jag trôka i mig alvedon och ta på mig myskläder och sen slänga mig i sängen och börja kolla om oth från första säsong till sista! (eller har bara 1-5 men får duga) och så ska jag undertiden försöka plugga lite matte.. jävla piss dag va fan!!
men det som jag absolut absolut till 100 % vill ha nu är min söta fina lilla underbara bf!  GE MIG HONOM NUUUU!!!!!!!!

bild som emil och pontus tog i förra veckan, jag älskar bilden! och jag älskar emil! och jag älskar stenen som jag fick som han hittade i denna sjön! jag har den faktiskt i min hand nu...

C'MON BABY C'MON C'MON DARLING LET ME STEAL THIS MOMENT FOR YOU KNOW C'MON ANGEL C'MON C'MON DARLING

idag fyller min bror 16 år wohow grattis till lillskiten! så snart kommer mormor och morfar och firar honom, sen vid fyra kommer äntligen emil! och han ska få ett litet paket av mig hehe
ska lägga in lite bilder från 'kalaset' sen om jag orkar hahah och eftersom att jag har tagit skolfoto idag så kommer även en skitsnygg egobild på mig, eftersom att jag är så snygg så förtjänar jag det!

ITS OKAY TO BE ANGRY AND NEVER LER GO IT ONLY GETS HARDER THE MORE THAT YOU KNOW WHEN YOU GET LONLEY IF NO ONE'S AROUND YOU KNOW THAT I'LL CATCH YOU WHEN YOU'RE FALLING DOWN

när jag har tråkigt elelr ka gå och lägga mig och väntar på att någon ska säga godnatt på msn eller ngåt så brukar jag knäppa lite bilder med min lilla kassa webca och nu fick jag ett som var såååå gorgeous! så måste bara dela med mig!

I'M NOT SO NAIVE MY SORRY EYES CAN SEE THE WAY YOU FIGHT SHY OF ALMOST EVERYTHING WELL IF YOU GIVE UP YOU'LL GET WHAT YOU DESERVE

yeeeah! vart och röstat idag då, väldigt komplicerat måste erkännas. men det var väl....... kul? ändå äsh så jävla svårt det där men skit samma! gillar inte politik så gick på magkänsla h3h3 . eftersom att maten var oätlig idag (oj vad ovanligt och nej jag är verkligen inte kräsen!) så fjäskade jag till mig en kebab av pappa efter röstningen mehehe! sen har jag bara drygat, skulle vilja lägga mig och sova men måste plugga så då skulle det bara bli skit med det med.
ska sätta mig och läsa den irriterande filosofin och sen imorn så kommer det få bli resterande! som religion och spanska och så ska man ju till stan och shoppa med mamma och den lille australiensaren! ska bli lite kul minsann!

bjuder på lite bilder från roadtrippen till GE-KÅS med emma och annie!
+ två bilder från ica igår

I REMEMBER WHEN YOU LOST YOUR HEAD SOMETIMES I WONDER HOW YOU STAY SO SAD WHEN YOU'RE SO BEAUTIFUL

skola, väldigt kort dag och jag vet att jag kommer gå bankrutt med den äckliga oätliga skol maten som vi får just nu!
skit och bajs och fy fan! menmen hemma nu och mamma steker färska kantareller och det luktar jätte gott i hela huset!
ska åka till skene imorn med mamma, ingen skola och jag är jätte trött fast jag har somnat tidigt och gått upp sent men det är väl bara en vane sak.

TRE LÅTAR SOM INGEN BORDE MISSA !
så nu ska jag kolla avsnitt 22, säsong  7 av one tree hill igen och sen ska jag bara ta det lugnt!

YEAH YOUR MIND COMES ALL UNTIED AND THE YOU OPEN YOUR EYES AND YOU DON'T FEEL LONLEY

kollade på det sista avsnittet av oth säsong 7 igår! helt sjukt hur bra det avsnittet var! och jag bara älskar grubbs musik, sitter och lyssnar på låtarna som wakey!wakey! har gjort som är med denna säsongnen, FAAAAAN! vad bra musik! värdelös dag i skolan idag typ men snart kommer karin hit och kollar på en film med mig så då kommer det ju inte alls kännas mer värdelöst? hahha nej men aa skit samm! man lever bara en gång what the fuck liksom!
längtar ändå till åttonde sädongen kommer! om någon vet så säng gäääärna till! nu ska jag lata mig lite och springa på toa innan mitt company kommer hit !

I CANNOT GO TO THE OCEAN I CANNOT TRY THE STREETS AT NIGHT I CANNOT WAKEUP IN THE MORNING WITHOUT YOU ON MY MIND

ville verkligen inte gå upp imorse! fy fan vad det tog emot! HAHA men emil kommer sen och innan det så ska jag ha fixat på mitt rum och bäddat min monster säng (börjar ångra det där med en 180 säng.....) och så ska hela övervåningen och trappan dammsugas hemma, och det är ju tur att vi bor i ett så liiiiiiiitet hus ! amen ju tjena att vi gör det ja.. haha anyway så är det bättra än skola! h3h3 fuckin awesome men sen blir det nog bara chillidill hela dagen och det är nice! mamma och pappa åker till stugan med så blir rätt skönt att vara ensamma.

behöver man ens säga varför? nej!

EVERYBODY NEEDS INSPIRATION EVERYBODY NEEDS A SOUL A A BEAUTIFUL MELODY WHEN THE NIGHT SO LONG

mmmm TRÖT-T-T-T-T-T-T ! är vad jag är!
sitter och kollar på the last song för typ tredje gången men den är grymt bra!
har inte kommit så långt men funderar på att kura in mig i några filtar och mysa och kolla på filmen. känns verkligen som om att jag ska somna när som! bläää!

hann med lite shopping efter skolan innan, eftersom att h&m kör på någon kampanj så har dom asbilliga jeans, 2 st för 198 :- inte illa! och min efterlängtade väska.

råkade få in tre bilder imorse eftersom att blogg.se laggade men nu så hoppas jag på nada lagg!

RSS 2.0