IDAG HATAR JAG ALLT OCH ALLA

Bitterfittan här ja.... Idag hatar jag allt och alla, framför allt dom som andas.....


ALLA FATTAR UTOM DU

Fan vilken jävla dag.. orkar inte med längre.. försöker verkligen vara en bra människa och vara trevlig och ställa upp för folk, men vad fan får man för det? pallar inte...
hoppas på en bättre vecka denna veckan! Ska träffa Annie imorn i alla fall, lilla bajskorven hihi

SOL, JAG ÄLSKAR DIG!

Sitter och lyssnar på Håll om mig på repeat, så jävla bra låt verkligen!
Åt nyss och innan det hann jag med varvet runt hallen! 4,7 km men mördarbacken och det gpr snabbare och snabbare varje gång jag går där. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan sätta mig och läsa i min säng i solljuset! Underbart med sol såhär på vintern verkligen!


DONE FOR THE DAY

Efter att ha pw/sprungit samanlagt 8km idag så sitter jag nu äntligen ner i sängen. Sitter här med favoriten just nu och kollar på Pirates. Förhoppningsvis blir det zumba imron och sedan blir det lördag och äta på Köket osv för att fira Annie. Har varit en bra vecka och känns som den kommer sluta lika bra!

GÅR PÅ REPEAT

 

BAJSDAGEN NUMMER ETT

Bajs på denhär dagen. Alla hjärtans dag är värdelöst och jag har aldrig firat den, inte ens när jag haft förhållande. Alltså BAJS på alla som går runt och gulligullar på stan och sitter och strular precis bredvid mig på bänken när jag satt och väntade på mamma (inte ett par, TVÅ par, han komma och gå och sitta där... )
 
Men förutom att det är en bajsdag så är det en jävligt bra dag. Men bara i den benämningen att VI HAR BOKAT RESA!! SÅ jävla underbart!! 9onde juni drar jag och min absoluta bästa vän till Rhodos i en vecka. Längtar som fan redan nu..
 
Alltså ska jag ta denna längtan och upprymdheten, samt ilskan över denna bajsdag och gå ut och springa!
 

LOVE IS OUR TRUE DESTINY.

Denna veckan så ska jag och min kärlek boka resa till sommaren!! Med min kärlek så menar jag min bästa vän som jag inte hade klarat mig utan hittills detta året! Det blir Ixia på Rhodos och hon måste bara få det okejat från jobbet och sedan blir det en done deal! Så jävla bäst! Ska bli skönt med lite värme. Dock så känner jag mig lite elak mot min bror då vi förmodligen kommer åka samma dag som min bror tar studenten så det blir bara att se hans utspring och kanske hemma en halvtimme och fira honom typ.. Menmen!
Ska kolla klart Breaking Bad avsnittet som jag kollar på nu och sedan ska jag sova för att försöka ta mig upp tidigt imorn och springa.


sömnigt

Idag har min dag bestått av att kolla på Breaking Bad.Har ätit lite smörgåstårta som blev över från igår också och nyss så tog jag några vindruvor men saknar fan varm mat nu. Känner att det snart är dags att gå och steka ett paket bacon eller något haha!
Tänkte skriva om imorn lite senare, eller imorn.

02:02

Alltså fan vilken dag! Drog tidigare från matteföreläsningen för att träffa Noor, vilket var jättekul!! Fan vad jag har saknat den bruden!!!! Sedan tillbaka till stan för lunch med Annie på Orion (deras ceasarsallad i mitt hjärta!) sedan hem och bilen fick bensinstopp 50 meter från huset och nu ikväll, kaos!! Spelkväll+ filmkväll.. Klunkade en öl bara för att bevisa för Benjamin att jag kunde och nu, 02:02 lade jag mig i sängen och ska snart sova!
Tycker mest synd om Annie som ska jobba 10 timmar imorn dock..
Jaja man lever bara en gång! ;)


Noor

wiii har precis träffat noor! fan vad jag har saknat denna bruden fan!! ♥
haha precis som på PED så blev det varsin redbull, faktiskt bara för att vi alltid köpte det innan så kände vi att vi var tvugna bara för att !

vecka sex

Sitter här i sängen med mina bananskivor och chokladmousset och håller på att kolla igenom breaking Bad just nu då min bror har varit besatt i det sedan det började.. inne på tredje säsongen äntligen! Var till och med nära på att gå hem tidigare från skolan idag bara för att kolla på säsongsavslutningen på säsong två haha! 
 
I måndags fyllde pappa 50år. På lördag är det fest, vi blir förmodligen 30 pers! Haha, tvivlar på att någon kommer stanna speceillt länge eftersom att det är mitt i vinterns osv. Samma dag som Annie blir 21 också, dock åker hon till Kalmar tidigt på morgonen så får bli en snabb sväng förbi henne på fredagkväll och ge henne hennes present!! Hon kommer bli sååååå glad hihi!! Nej nu måste jag återgå till min kära serier och mitt underbara hemma gjorda mousse!

RSS 2.0