HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS

Har städat hela lägenheten och fixat lite julmys! Imorn börjar nya greveholm, tagga!!! Emil jobbar fortfarande.. halv elva och han är inte ens påväg hem från svenljunga. Så snart kommer Annie hit och myser:)


WE JUST RIDE

Sitter i skolan och läser natur/fysik. Slutar om 2 timmar och soffan känns jääävligt lockande!! Orkade inte göra någon mat igår heller så fick bli bara en macka till lunch idag.. Ska hem och koka ägg och kolla satc sen.
Hoppas på att pappa bestämmer sig för att följa med mig och köra zumba imorn hehe!


ZUMBA

Han inte med ngn lunch idag så fick bli n swebar mmmm!(för övrigt näst högst upp på min julklappslista!!)
Sedan har jag varit på zumba och nu är jag hemkommen, försökt övertala pappa om att träna zumba med mig på fredag, kokat ägg, ätit äggen och försöker nu få upp word så jag kan lägga in mig i vikariebanken woopwoop!!


+CORE+BOX+

Asskönt med core och box pass idag. Tränar verkligen till kroppen är helt totalt sluuut!! Helt underbart! Sen hem för en feet middag.


JAG VILL ATT DITT HEM BLIR DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

Finns fortfarande vissa låtar som man direkt kopplar till P&L oavsett när eller hur man hör dom.. Fan vilken härlig vecka det var ändå även om det var rätt så jävla illa egentligen haha!

Hemma i soffan just nu då. Liten kvällsmat efter en snabbis hos mami och papi! Snodde med mig ett äpple hem med så jag kan äta äpple med jornötssmör iiiih!!! :D


COULDA,WOULDA,SHOULDA

Äter ben&jerry's och tittar på sex and the city. Emil är inte hemma just nu och jag har världens huvudvärk. Men b&j gör det bättre!! Haha


DEFINING MOMENTS

Kollar lite catc efter ett lyckat besök hos tandläkaren!! Nu ska jag ära lunch om man kan kalla det så och ikv ska jag och annie laga riktig mat.


I'M ON TOP OF THE WORLD, 'AY

Tillbaka här igen härligt härligt:)
Redat lite i arkivet (nog för det bästa haha)!
Har tränat röven av mig denna veckan och efter att ha legat vaken halva natten , till efter 3, och sen heldag i skolan osv så är jag nu dödstrött!!
Ska bara kolla cm sen ska jag sova! Och imorn ingen skola, bara tandläkaren.

Efter träningen; celsius och en bar och väl hemma två äggmackor mmm!!


RSS 2.0