NÄR MAN LIGGER OCH ÄTER SIN EGEN TASS

Klockan 6 kom han och väckte mig (klockan 7 blir det ju men kropp är inte inne på sommartid än!!!) samma tid som igår.. Ligger i sängen och försöker chilla men det svårt när någon kräver uppmärksamhet hela tiden! Nyss låg han och åt på sin tass i några minuter...


SÅ HÄR HAR VI DET NU


DRÖM FRULLE

Dröm frukost med kusin efter en 6 km pw och sedan en liten wo för att nu vräka i mig detta!
Glad påsk för fan!!


LIKE THIS

Såhär ser det ut när jag gör mina bananplättar eller vad man ska kalla dom.. Jävligt goda är dom iaf och jag äter dom hela tiden haha!
Nu ska jag gå och göra något produktivt som typ att sova.. gick en 6 km pw innan och känner mig stolt då jag är död i kroppen efter de tre passen igår!


HEJ HEJ TRÖTT TJEJ

Helt dödstrött efter att ha tränat tre pass på rad och sedan tryckt i mig en halvkyckling! Har även ätit våfflor, för det är ju våffeldagen! (Vet att den var igår men vi firar idag bara för att vi inte orkade igår haha!)
Fullmåne ute, coolt men tycker inte direkt om det... Något jag tycker om är att min boy London tröja har kommit och den är awesome!!


HEJ LILLA VÄN


HÄR HAR JAG DET SOM BÄST

Här, precis här, precis nu har jag det som bäst! I min älskade säng, under det öppna fönstret, men frisk luft med lukt av skog och snö som kommer in i lagom mängder, med solen o ansiktet och min favorit spellista i öronen! I bland, lagom ofta, är mitt liv jävligt underbart!!


NU: TENTA, SEN: 2 VECKOR LEDIGT


UNDERBARA FRUKOST

Ska sätta mig och kolla på film och äta min underbara frukost.. Är förkyld och deprimerad och vädret hjälper inte precis... Nästa helg är påsk och det snöar typ konstant ute. Kul typ? Nej går och stänger stänger av mig från omvärlden och skiter i allt. Orkar ingenting.


FML TYP

Älskar att jag inbillade mig att jag började tentan kl två idag... Vilket gjorde att jag i panik insåg det och fick skynda mig hit och kom en minut efter att dörren hade stängts och alltså får sitta här i 45 minuter och vänta på att få komma in och skriva tentan (om jag har tur och det finns plats för mig). Ja ibland kan man ju lugnt säga att jag älskar mitt liv.....


EXPLODERANDE MICRO?

Efter att micron fick mina hallon att brinna så är jag typ glad att den inte exploderade och jag dog... Så nu ska jag äta min underbara jag-är-ledig-idag-men-har-en-massa-att-göra frukost och chilla innan jag drar mig in mot stan.


FUH YEAH


MIN VANLIGA TUR

Står på crosstrainern och dricker en celsius, åkte till gymmet 9 för att inse att det öppnar 10... Min vanliga tur! Men nu är jag iaf här och kör mitt pass!


FML SÅ JÄVLA GOTT


MIN LÖRDAG

Har kört ner mamma och pappa till stan för W6 75 års jubileum med bal och grejer, varit på Tims kalas ( tack och lov för att han mamma och lillasyster/bror är okej!!!!) Har sedan varit dubbla vändor på maxi, måste sett jävligt tjockt ut med alla grejer jag köpt haha! (Hälften är till min bror....) så nu ska jag hem och lördagsmysa!
PS när man ställer sig över båda linjerna när man parkerar så ställer jag mig så nära jag kan jämte för att hämnas DS


GE MIG!!!!!


HOTSTUF

sitter och kollar på the perks of being a wallflower, kom hem för ett tag sedan och har precis duschat och har jag inte träningsverk imorn så gråter jag!!

SISTA FÖRELÄSNINGEN

Står och väntar på bussen som ska ta mig till sista föreläsningen för denna perioden! Sista matteföreläsningen som vi har alls faktiskt... för detta är sista mattekursen.


TROTSAR VÄDRET MED VANS


SISTA FÖR DAGEN

Äter mitt sisa lilla mellis idag medans jag väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan gå igenom CADen som ska lämnas in imorn, nästanm nästan, nästan klar!! PS älskar att man ser min lilla nalle jag sover med i bilden haha DS

8 KM PW

Sitter och chillar i solstolen lite efter min 8 km pw jag precis kom hem från! Åzzi ligger och äter mossa.. Smart hund! Han vill ALLTID gå ut och när han väl får det så lägger han sig bara någon stans och gnager på något... Nä nu ska jag in och raida kylskåpet (lagom lätt när Kalle bestämt sig för att äta all bacon!!! ) kul bror, kul!


ÄCKLIGT GOTT

Standard lunchen och snart dags för näst sista bygglektionen!


STOLT SOM FAN!!


FRUKOST

Älskar helger! Det är typ enda dagarna på veckan som jag faktiskt hinner med en riktigt underbar frukost. Idag var det extra gott av någon anledning haha! Igår hade vi Mellomys här och jag åt faktiskt en del godis, men ibland måste man få! Blir inget gym idag men om en stund tänkte jag gå ut en sväng iaf.

ASPACKAT

Precis varit och kört ett gympass så här en lördagsförmiddag på ett aspackat gym!!! Asskönt! Nu ska jag hem och ta en dusch och sedan förmodligen mer och mysa i solen i stan med härliga vänner.


LUCKY ME

Älskar att jag alltid har sån tur!! Kommer till skolan för att inse att datorerna i biblioteket inte har CAD, bara datasalens datorer har det och där är det såklart lektion... Kommer sedan på att jag hinner gå och köpa en liten shuffle och kollar net on net och ja dom öppnar 9 och har det, kommer hit och ser att dom öppnar 10!!!! Har stått här i snart 10 minuter och fortfarande 30 kvar till dom öppnar så nu tänker jag fan gå hem!


SVETTFRITT

Nästan helt svettfria pass! Visst att det är jobbigt att träna men ibland blir det inte tillräckligt.. Ändå kul med core och box! Imorn blir det dock gym.


KVÄLLIS

Åt en halv, grillad kyckling från Maxi innan och nu ska jag dra i mig detta. Kände efter ducshen att det behövdes något mer innan jag skulle sova, dock tror jag att detta blir alldeles för mycket haha!

SKA FAN KNOCKA NÅGON

Precis precis kört dubbla pass! Sitter och äter en swebar/tar på mig skorna! Kändes rätt bra, skakar i armarna för att jag tagit i så! Haha älskar pappas kommentar under boxpasset "Du måste ta i mer med vänstern! Högern kan du ju knocka vem som helst med!!" Haha så nu vill jag typ testa heheh


TUESDAY

 
så underbart väder ute! Varit på anställningsintervju och det gick bra faktiskt! Tack och lov för Helen som var världens bästa referens verkligen!! Nu sitter jag och kollar de senaste avsnitten 90210 som jag helt missat hade kommit ut! Ikväll ska jag och pappa träna, core och box, standard! Innan det hade jag dock tänkt hinna med lite matte...

STANDARD LUNCH

Såhär ser min lunch ut varje dag i skolan. (Dock är denna nästan uppäten!) kött och sallad med crème fraîche med vitlök. Standard nu!


VÄRSTA VECKAN PÅ LÄNGE

Fy faan vilken vecka det har varit! Måndagen började med skola till fem som vanligt, fika med Annie och sedan hem för att hämta bilen för att hämta sista grejerna i lägenheten... Tisdag var intervju + grupparbete som vi satt i skolan med till sju.. sedan hem för att inse att jag glömt hälften av grejera och får åka tillbaka och hämta det..Onsdag var bra!! Skola med studiebesök till fyra, hem duscha, mat smink, åka och kolla RAW! Helt sjukt bra var det verkligen!! Sedan var det ju då "efterfest" på Wisers efter så kom hem ett... Smart Kassandra!! Igår så var det åter igen skola och grupparbete efter. Sedan drog jag och pappa och tränade och körde dubbla pass (mördad fortfarande!) åkte hem och pappa gjorde sina otroliga hamburgare. Idag fick jag sätta mig med inlämningsuppgifterna, åka in till skolan och lämna dom, hem och vila en stund, dra och träna med mamma och nu sitter jag här. Nyduschad och klar för att sova, bara det att jag lovat att köra ner min bror till stan eller vart fan han ska sen. Fullproppad vecka, nu får det räcka!!!

RSS 2.0