DAY ONU

Klockan är strax sju och jag har nyss gått upp, ganska dåligt ärligt talat. Vaknar klockan 5 nästan varje morgon och är pigg men tänker att jag kan sova en liiten stund till och när larmet ringer så är jag trött som fan istället.. Får väl helt enkelt börja gå upp 5 när jag vaknar antar jag.
Sitter hur som helst i sängen nu med varmt vatten med  citron (standard) och några jordgubbar och bigarråer. Ganska underbart att börja dagen så här. För jag har semester hela veckan!!! 
Nej nu ska jag kolla klart på Harry 1 och dricka upp innan jag hittar på något kul för dagen.



NYSTART

Vilken vecka det har varit alltså! Jobbat, tränat och stressat som fan känns det som.. Och igår var vi iväg i falkenberg och kollade på vallarna. Jättekul absolut men har så fruktansvärt ont i ryggen och tror inte jag kan gå på bio, vilket jag och Emilia skulle göra för att fira hennes födelsedag som är idag. Jag känner mig även helt infesterad av pollen och går omkring och nyser hela tiden, men det kan väl även vara en vanlig förkylning antar jag! 
Drack även alkohol och åt godis igår och ångrade mig som fan efter!! Vet ärligt talat inte ens varför jag gjorde det..
Så därför känner jag att det är dags för en nystart!

Tänkte att jag ska test att äta lite raw till 4 inspirerat. Vilket alltså innebär att jag inte äter någon lagad mat innan klockan 4 pm (16.00 på en 24 timmarsklocka). Äta mycket grönsaker och sallader och mer bär och lite frukter. Sen efter 4 så kan jag äta mer tillagad mat och då alltså även kött såklart!
Så även träning som vanligt! Får väl ta det lite lugnt nu i några dagar innan jag vet om det är förkylning eller pollen. Typ gå promenader osv på bandet innan jag kör igång på riktigt igen.. Dags att köra lite mer pass på gymmet och simma någon gång i veckan också! Ska försöka planera in det lite snyggt haha
Så imorgon 7/7-14 (kändes som ett bra datum bara) så kör jag en liten nystart och ska verkligen gå in för det ordentligt!!!



FALKENBERG OCH VALLARNA, NU ÄR JAG DÖD

Wow vilken dag det har varit.. Eller snarare sagt vecka! Jag är så jävla slut i kroppen så jag vet typ inte vad jag ska göra. Ska gå och lägga mig i sängen och sova i alla fall. Ska tillåta mig själv att sova hur länge jag vill imorn! Eller aah med måtta i alla fall hehehe
Känner att det är dags för lite av en nystart nu också, men mer om det imorn.



RSS 2.0