Lunch

Min lunch efter en dag på stan!


KVÄLLSSKOLA

Efter skola mellan 16-19 är jag trött!! Plugg hela dagen, sen skola på eftermiddagen och nu mera plugg.. Det är livet som blivande ingenjör det!

Tror förövrigt att jag sprängde min mage nyss.. Åt ett lass med bacon (mmmm.....), stekt ägg och en stekt potatis. 3000kg tyngre men oj så jävla gött!!


JULSKINKSSMÖRGÅS

Längsta ordet evver??
Sitter i sängen med min smörgås och ett litet glas med apotekarnas light julmust (asgod ffs!!!) sånt man får levererat när man mår dåligt..


JUL PÅ LISEBERG

Var först på julbord på Ikea i fredags med Emil, mamma och pappa. Efter det så åkte vi till jul på Liseberg ock gick omkring och hade mysigt. I lördags var jag och Emil på nästa julbord med hans jobb.


L O V E

Maten stog på bordet när jag kom hem. Älskar min man!! Dog på träningen idag verkligen!! Var så slutkörd så jag nästan svimma, helt perfekt!
Imorn är jag ledig och då är det mys med Annie hela dagen wiho!


DUBBELPASS

Ska strax springa iväg och köra dubbla pass, först core och sen box. Dör snart av hunger med bara att stå ut två timmar till!;)


JUST BECAUSE IT BURNS DOESN'T MEAN YOU'RE GONNA DIE

Hel dag i skolan idag och imorn också. Sen ska jag träna imorn och på onsdag och på torsdag och kanske på fredag och på lördag är det julbord med emils jobb:) haha
Borås börjar bli så mysigt nu när det börjar lägga sig snö och all belysning har kommit upp på gatorna!


RSS 2.0