HATA POLLEN

Fick ta en bricnyl (snarare två) dos innan så nu sitter jag skakig och lite småyr fortfarande. Kollar på grey's som kom ut i fredags och chillar så att jag kan gå ut i värmen om en stund. 



NO FILTER NEEDED

Fan vad jag älskar söndagar ärligt talat! 
Och idag har det varit sol, massa god mat, vi grillade för första gången i år och det är såna här vårdagar som bara gör livet så jävla underbart liksom.
Så nu sitter jag i sängen, har kollat på beyond candid med demi lovato (major girlcrush där). Vet inte varför men tycker det är sjukt intressant ibland att kolla på sånt.
Ska i alla fall äta upp alla mina frukter och bär och läsa några mer sidor i min bok och sen sova. Måste upp tidigt och jobba på brännan ju hehe



SO RAISE YOUR GLASS NOW, LETS CELEBRATE EXACTLY WHAT YOU'VE DONE

Såhär avslutar jag min skärtorsdag.
Äpple, jordgubbar, fjärde Jack Reacher och min nya spotifylista men en jävla massa go musik som jag lyssnar på alldeles för jävla sällan! Den har gobitar som ger mig såna jävla nostalgitrippar tillbaka till sjuan-nian att det är löjligt! Framför allt är det Rise Against, tror det är för jag knappt lyssnat på dom sen dess heller.. Men shit, paper wings ger mig precis samma känslor nu som då!! För att inte tala om In Flames, kommer fortfarande ihåg när jag hörde come clarity (första låten jag någonsin hörde med dom) och hur jag blev kär och lyssnade mer och mer! Och hur jag började lyssna på Lamb of God när Robert bodde här. Vi må inte sagt många ord till varan under tiden han bodde här, men han hade bra musiksmak!
Nu ska jag återgå till min rätt så jävla perfekta kväll!
Peace



NY MÖSSA FTW




KONSTIG DAG

Har varit en väldigt skum dag idag på något sätt..
Kunde inte sova igår så somnade långt efter tolv och vaknade många gånger med konstiga drömmar. Sista gången jag vaknade var strax efter 04 för jag fattade inte vad det var för ljud jag hörde. Insåg ganska snabbt att det var åzzi och verkligen sprang upp med ett ryck!! Hörde att pappa redan låg och lugnade honom och då fanns det inget anledning för mig att "rycka in" så gick på toa och gick och la mig sen igen. 
Måste bara säga det att att se ett djur så, få ett epilepsianfall är hemskt! Det är då man inser hur jävla maktlös man är!! Önskar inte ens min värsta fiende ska få uppleva det..
Kunde hur som inte somna om efter det så låg och pillade med telefonen och datorn några timmar. Åt frukost vid tvn och somnade sen i soffan och efter det har jag ändå varit konstant trött!!
Nu sitter jag i sängen och kollar på Harry 5, ska se om jag kan se klart den idag eller om jag kommer somna igen, och äter prottegranola med färska jordgubbar, så jävla gott!!




My bud

Playing with åzzi #dog #riesenscnauzer #playing


MYSIGA LÖRDAGSKVÄLLAR MED MIG SJÄLV ÄR DOM BÄSTA

Har börjar kolla om alla Harry Potter fimet, än så länge så har det blivit ungefär en halv per dag och jag började precis på fyran. Tror att det för att det börjar bli vår och snart dags att läsa om böckerna hehe.
Har egentligen inte gjort något speciellt idag, men har faktiskt hunnit med att träna och äta en massa som vanligt! 
Körde backintervaller och trodde typ att jag dog och fy fan vad det har bränt i röven hela kvällen, damn!
Så nu ska jag njuta av varm choklad gjord på sojamjölk och 0 kalori chokladsås (så jävla gott!!) och min prottegranola (som av någon aledning börjar handling redan, hehe) och kolla Harry Potter.



ARE WE HUMAN BECAUSE WE GAZE AT THE STARS, OR DO WE GAZE AT THE STARS BECAUSE WE ARE HUMAN?

Rubriken ovan, kommer från en av de bästa filmerna jag vet! För den som inte vet, googla och tänk på det en stund.
Har alltid varit lite smått besatt av stjärnor.. Eftersom att det har vart så så länge jag kan minnas så vet jag inte varför men jah tror att det har med lejonkungen att göra. När de ligger i gräset på rygg och tittar upp mot stjärnorna och pratar om dem och somna säger att de är "de gamla kungarna som är där uppe och det ner över dom" (typ något sånt säger han i alla fall). Det skulle inte förvåna mig om det är detta som har stuckit kvar med mig. Älskar att se upp mot stjärnor och granska dom.
När jag och Kalle var ganska små och simmade så brukade vi, när vi kom hem på fredagkvällarna, stå och titta upp mot himlen och jag kommer ihåg hur mäktigt jag tyckte det var. Alla dessa ljuspunkter, långt där uppe i det mörka, det var så vackert och jag känner fortfarande samma sak när jag tittar upp mot en stjärnklarhimmel..



ONT I RYGGEN = LYXFRULLE

Min rygg och jag går inte ihop idag så blir att stanna hemma. Kan inte gå på föreläsning i 3,5 timma med bara en lite rast på 10 minuter, funkar inte när jag har ont..
Äntligen har poängen för fastighetsförvaltningen kommit in så att jag kan ansöka om CSN igen!! Yaay jag kommer få pengar!! Visserligen bara under april och maj men bra mycket bättre än inget!
Eftersom jag är hemma idag så gjorde jag lite lyxfrulle och sitter och tittar på gamla tecknat som pappa spelade in innan vi föddes och när vi var små, finns inga bättre dagar än dessa!



STRIKE TVÅ

Blev ju en sväng förbi gymgrossisten igår. Var ju ändå tvungen att fördriva tiden tills Emilia skulle hinna in till stan så why not liksom!? 
Går in, tar min chokladsirap och en raw bar och ska gå och betala, en annan snubbe står före mig i kassan och ska bara ha en bar också men kan så klart inge bestämma sig för vilken! Så jag fick hjälp mesans hand bestämde sig, jag betalade och tog min påse och gick ut till cykeln, låste upp den och cyklade ner till stora torget.  Tränade Emilia och vi fikade osv.
Bär jag kom hem var jag så sugen på choklad så skulle dra upp flaskan och ta lite.. Upptäcker då att jag har fått fel påse och inget kvitto (så kan ju inte gå tillbaka)! Haha!! 
Dock tycker jag det är dåligt för sist jag var på gg och handlade så var hon som jobbade där sjukt otrevlig (väldigt oproffisionellt) och denna gången så får jag fel påse! Va fan liksom!? Så beställde chokladsyrapen från hemsidan istlt haha! Ska nog vänta ett tag med att handla där igen om det ska vara så!
Men iaf så ja ba "jaha, jaja jag kan väl ge detta en chans" och tog en kapsel innan jag drog på mrl och challange igår. 
Kan väl inte säga att jag kände så mycket skillnad igår, men idag, jävla asså! Står på vrossen och svettas livet ut mig typ!! Älskar't och kör totalt sönder mig!!



LILLLÖRDAG

Onsdag idag (no shit!) sitter på föreläsning men vill egentligen bara gå hem.. Ska träffa Emilia efter detta och fika och gå en sväng på stan. Funderar på att springa förbi gymgrossisten på vägen härifrån sen för att köpa en till choclate syrup då min tog slut på typ 3 dagar hehehe.. 
Men först ska jag stå ut i 2 timmar till här!! Kanske går lite tidigare dock!
Fast just det det kan jag inte för jag måste prata med läraren efteråt.. Jävla bajs också!!!!
Aja har mitt nya favvomellis med mig i alla fall! Försöker äta det långsamt så det varar längre hahaha!



TGIF LIKSÅÅÅM

Vem fan älskar inte fredagar? 
Blev ledig idag då det inte var någon föreläsning och jag inte blev uppringd för att jobba.
Vart hos Emilia nu på kvällen och nu ska jag sätta mig och kolla min go-too-film-numero-uno; Harry Potter. Första filmen. Kan inte räkna alla gånger jag har sett den och ännu mer nu för tiden bär jag somnar till den var och varannan natt..
Vet inte vad det är men det filmen kommer alltid vara en sån film för mig! Precis som lejonkungen 2, törnrosa och Ronja Rövardotter. Även hitta Nemo kan få hoppa in där. 
Tips när jag mår dåligt, är ledsen, sjuk eller trött, sätt på en av ovan nämnda filmer åt mig och jag kommer älska dig för alltid!



#WCW

Oavsett hur många girl chruches jag får så kommer kk alltid vara min främsta! Spelar ingen roll hur många som säger att hon är tjock och den fulaste kardashian, kolla bara på henne!! Who's laughing now liksom!? 
Så jävla banging bod och sjuk fitspo enligt mig! Titta bara på röven liksom!! Vem skulle inte vilja ha den??
Därför är och kommer alltid Khloe Kardashian vara min absoluta 
#WomenCrush(Wednesday)



RSS 2.0