------

idag går verkligen ingenting åt vårat håll! rct2 funkade inte och nu funkar inte 41 year old virgin..... fan då!
aja kakorna var ju goda iaf.. nu blire borsta tänderna och hoppa ner i sängen istället eftersom att filmen som tagit år och dar att fixa inte vill fungera! bläääämmmmm

jurassic park 3, mjölk och nybakta kakor som älskling gjort, det kan inte bli bättre!

ÄR DU OCKSÅ ARG?


+++++
så jävla sugen på några tatueringar! och börjar längta till sommaren på allvar nu verkligen! fy fan! vill vete om jag kommer in och har någon framtid i höst eller inte! hatar denhär ängslan.. likdant när jag skulle in på IB för tre år sedan, trots att jag var lika säker då som jag är nu på att jag kommer in. men vad som helst kan hinna hända!
längtar mest till nästa vecka, ikea och stugan, wonderful!

MY ONE MISTAKE WAS THAT I NEVER LET YOU DOWN

går snart iväg till skolan, men en väldigt packad väska! dator, skolböcker och lite lite kläder behövs när man ska vara fast i ingenstans i en vecka! men om exakt en vecka så blir det havet igen i all fal!

JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE

nu går desperates och jag SKA sitta vid tvn, ägg macka med kaviar, muuummmmms! imorn bär det av till älskade!

DON'T JUDGE

en väldigt tråkig kväll som denna, leder till ännumer tråk genom rastlöshet! fan vad tråkigt.. redan skrivit klart alla små saker på PAt och en inlämning på 1000 ord.. orkar inte plugga mer altså blir det att teckna men det går väl inte bäst det häller.. eller ja teckna och teckna.. rita med tusch är det fan!
nej nu bli det fan mat eller något vettigt isället!

ÄNTLIGEN

man kan nu äntligen säga att våren är här! solen skiner och det är fint väder, jag har tur tur tur, bara två månader kvar i skolan och imorn är det ner till havet igen. längtat efter det här, bästa årstiden är nog ändå våren.
PLAY

RSS 2.0