CHOISES

Sitter och äter choklad (har mens så då är det okej!) men känner att det är dags att ta tag i mitt lite grann, efter en vår/sommar med en del (tillräckligt mycket) alkohol, aldeles för lite träning, massa skitmat + en massa saker som jag vet inte är bra för varken min mage eller kropp i allmänhet. Att jag dessutom lyckades supa bort min plånbok och telefon gör det hela till ett mycket enklare beslut. Från och med imorn (jag vet det är så man alltid säger men detta är på riktigt) så ska jag inte dricka alkohol förens i Australien (det är okej på planet ner), jag ska inte äta godis förens på jul (det enda som är okej är naturgodis) och jag ska hålla mig till mat som jag mår bra av!
Jag ska även se till att ta vitaminerna och tillskotten som min kropp behöver för att fungera som en normal kropp ska (vilket min verkligen inte gör). Nu ska jag oavsett kolla vidare på senaste avsnittet av pll och äta upp min choklad med gott samvete, då jag och pappa redan bokat in två pass imorn!
 
PS. Imorn jobbar jag förövrigt dubbel-dubbel med Linnea (om det blir som planerat) vilket blir en grym arbetsdag och tiden kommer flyta förbi som vanligt! Har jag världens bästa sommarjobb och kollegor? JA! (eller aah för det mesta i alla fall!) DS.
 
 

KÄNN INGEN SORG

 
Jag har bara ett ord MAGISKT! Helt fantastisk film nu när man tänker igenom den, brutal på så många sätt, ganska grotesk med egentligen men det är det som gör det så jävla fatastisk, sättet som sångerna kommer in och bara gör allting så levande, ja det är faktiskt helt otroligt hur en film kan få en att känna så många olika känslor.. Sitter och lyssnar p soundtracket 24/7, längtar tills mina nya telefon kommer så jag verkligen kan lyssna på det 24/7 haha!
 
Förövrigt så var inte min telefon hos tung så nu sitter jag här utan telefon och plånbok och allt som det nu innebär, underbart osv..

BAKFYLLA DELUX

Vart ute igår, eftersom att det hänt en del saker det senaste så tänkte jag att nu ska jag fan fira! jag och annie drev lite om att vi skulle köra "Rhodos-fylla" och från min sida var det nog ärligt så det slutade.. Kan ha tappat bort min telefon och min plånka.. kul att mitt kontokort med nästan 40000 på ligger i, dock var jag smart nog när jag kom hem att tömma det kontot och föra över alla pengar på ett annat konto istället, bra där Kassandra! Nu bara väntar jag på att tung ska vakna och svara på mitt meddelande så jag vet om telefonen och plånkan är hos honom eller om jag tappat grejerna typ på väg till taxin (som annie och jason insisterade på, världens snällaste verkligen!!) Det värsta är verkligen att vänta! Att inte veta om dom är borta eller om jag kommer få tillbaka dom..
 
Nu sitter jag och kollar på satc och äter frukost för andra gången. Skulle gärna slänga i mig en stor fettig pizza men dom har inte glutenfria pizzabottnar och jag har ändå inget bankkort att betala det med haha (så inte kul egentligen) !

RSS 2.0