LIFE IS A PARTY, WHY NOT JOIN IN?

galleri gustavsson gör min kväll! med underbara klipp från allt som han har varit med i praktiskt taget så säger jag snart godnatt! efter en full dag med bak, hårfärgning och en massa mysigt prat med emma så säge rjag nog godnatt till en världen och sätter mig istället och kolla på en asrolig robert gustavsson som strippar med två andra killar!
en ny hårfärg!

I DONT WANNA BE ANYTHING OTHER THAN WHAT IVE BEEN TRYING TO BE LATELY

finns absolut inga ord för att förklara hur jag känner mig just nu, mina känslor är upp och ner och jag HATAR det. och snart börjar kaoset, kul!

AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN

hmm sova snart kanske?
blev ju inte all karin kom hit, men emma gjorde det istlt haha. pannkakor och lite tjöt och massa skratt! jag är EXPERT på att vara onormal.. äta pannkakor, ´verkligen sprängfylla munnen och sen komma på att jag måste säga något viktigt inan jag glömmer bort det och det sprutar pannkakor över allt och sen ännumer av allt skratt..
yes, välkommen till mina vanliga dagar typ! haha
sötaste bilden på emil och linnea!

TEN MILES FROM TOWN AND I JUST BROKE DOWN

känns som att jag hunnit med en massa massa saker idag men ändå så är det inte så mycket när man tänker efter.
stan, kolla upp piercingen, köpa två tröjor, marknadsföring, historia b redovisning, intervju för pa, läsa om islam, hjälpa emil med hans arbete om islam, kolla tv, skriva mina frågor om islam och nu ska jag bara ta det lugnt i en timme och sen sova!
haha kasnke var en del som hanns med ändå ! haha ska kolla lite youtube vids och läsa någon tidning + tvätta den lilla infekterade staven.
så då säger jag godnatt!

ALL MY LIFE IVE BEEN GOOD BUT NOW IM THINKIN WHAT THE HELL

HAHAHHA! totally watchclean! hahha eller klockrent som man också kan säga på ren svenska :)


SOMEDAY, WELL SEE U AGAIN, SOMEDAY

hade glömt hur jävla grymma one republic är faktiskt! ska aldeles strax lägga mig.
ska försöka läsa ut boken jag håller på med förtillfället, elsas värld, fick det av min siser-innom-lagen och svärföräldrarna i julklapp.
funderar på att läsa kung oidipus efter det.. vet inte varför men bara gillar den hmm wierd
aja iaf night!
me n my australian bro!

RSS 2.0