TFIF (= THANK FUCK IT'S FRIDAY)

Precis som jag skrev igår så har även idag varit en hektiskt dag.
Började med att gå upp en timme tidigare för att köra pappa och LO till flygplatsen (eller aah, köra hem bilen) och sedan åka till skolan. Bli trött av att köra långt och när jag kör pappas bil + dåligt väder så spänner jag mig och blir ännu tröttare! 
Gick på föreläsning och somnade nästan.. Åt lunch och skrev klart arbetet i fastighetsförvaltnigen med Anna. Sen åkte jag hem och drack min shake och fick en liiiten stund för mig själv. Sen har jag tränat, lagat mat, ätit mat, duschat, pluggat (läst veckans kapitel i boken som är så tråkig att man nästan alltid somnar), kört Kalle till Sebbe och nu satte jag mig precis i sängen. Ska äta lite müsli med bara bär och massa chiafrön och gojibär, moahaha, fan vad glrt det är!!! Ska försöka läsa ut min bok jag läser nu med så jag kan gå vidare till nästa hehe..



HEKTISKA DAGAR

Står på crossen "as we speak" och är så sjukt jävla otagg på att träna men det är ju bara att stå ut va fan.
Har haft två fullbokade dagar och imorgon är ytterligare en. Det blur heller inte bättre i helgen.. Haha fan ta den som sa hur jävla bra man har det som student, fuck you man!

Gick upp klockan 5 igår för klockan 6.30 skulle jag börja jobba på liljebergets förskola. Gick bra men fan vad trött man är efter en sån dag. Slutade klockan två och fick stressa hem och byta om för skulle möta upp Emma klockan fyra för fika på viskan. Jättekul var det!! Så jävla längesen vi sågs liksom.. 
Sen följde jag med mamma hem när hon åkte från Nina. Stekte pannkakor, bara bär blåbärs pannkakor med bara bär blåbär på, prima skinka asså!
Smällde i mig dom och skyndade mig att börja skriva fastighetsförvaltning (hade missat att the mentalitet kom med nya avsnitt från igår och det kan man ju inte missa hehe), kollade på the mentalitet och skrev sen mer fastighetsförvaltning. Sen var det liksom dags att sova...

Idag har jag vart i skolan från nio till tre med reläsning och skrivit arbete. Åkte sen hem och bestämde mig för att möblera om mitt rum.. Haha! Tog en paus när jag åt lite men med det så har det tagit 3 timmar. Ganska starkt jobbat ändå tycker jag haha.. Blev klar vid sju och nu står jag ju här och sen måste jag äta och åka till maxi för vi har ju typ inget att äta.. 
Sen måste jag sova tidigt med för ska hinna köra pappa och lo till Landvetter innan skolan som börjar 9.. Haha asså kaos dagar!!!

Här är bilden på mina bara bär blåbärs pannkakor med bara bär blåbär på.



BAJS-ATTACK

24 jävla minuter hann jag på crosstrainern nu innan jag fick en sån bajs-attack att jag var tvungen att springa på toa! Kul när jag försöker köra cardio.. Men kanske går bättre nu när jag ställer mig och kan koncentrera mig på att bara träna hehe
Bara 36 minuter kvar ju! Wöööö
Sprang in på Ica allé innan och köpte äntligen mina bara bär! 20 jävla spänn styck så nu får det fan vara värt det. Dubbel wöööö på bara det att jag äntligen hittade dom liksom haha



PAUSAR LITE

Tar en liten paus så här mitt på dagen. Bestämde mig för att jag inte ska träna på gymmet ikväll och köra pass som vanligt, jag ska köra cardio hemma istället. Så just nu ligger jag och åzzi i sängen och bilar och låter maten (shaken) sjunka lite.
Så här brukar han lägga sig, med huvudet på rumpan.. Det är väl mjukost och skönt antar jag.



I LOVE ECO

Har hittat mitt absoluta favoritte, det bästa är att det är ekologiskt!
Var på maxi igår och skulle köpa nytt te (bland annat) och funderade på om jag skulle ta samma gamla vanliga, vilket för övrigt är grönt skogsbärste, och så såg jag detta.. svart te med smak av skogsbär och havtorn, ekologiskt och dessutom billigare än mitt vanligare! Så igår kväll testade jag det och shit vad gott!!! Kommer nog bara köpa detta nu, jävlar asså, rekommenderas till tedrickare! 
Det är sött från skogsbären men havtornen ger lite syrlighet så det inte känns för sliskigt, asbra!

Fick till lite träning innan också. 30 min cross/cardio, 30 minuter ben med vikter och till sist tabataintervall på bandet, jävlar vad trött jag är nu!
Har ätit lax och klippt Kalles hår sen dess och nu ska jag kolla på del 2 av misterioso (filmen jag började kolla igår) och dricka mitt te i stillhet innan jag ska sova.



I QUIT SUGAR

Ny vecka, nya tag! Eller..?
Inte nog med att det är nya vecka men i denna veckan så går vi även över till mars. Hur sjukt är inte det?? Vart tar tiden vägen.. Känns inte alls som det var så längesen som vi firade nyår nere i Australien och nu har det snart gått 2 månader av året. Sinnes asså.

Men tillbaka till temat. Denna veckan inleder jag en utmaning med mig själv för min egen skull. I quit sugar. Jag har läst lite om det och sett på youtube och jag har bestämt mig för att under fyra veckors tid så ska jag inte äta något socker. Nu menar jag självklart i den mån som det går att styra. Men jag som redan tänker på vad jag äter ska bara tänka ännumer på det och hålla mig til mat och ingredienser, helst utan något socker alls. Ska även försöka dra ner på mängden fruktos (alltså fruktsocker) och begränsa mig även där. Mer grönsaker och kött, mindre kolhydrater och frukt (ja, jag vet att frukt också är kolhydrater!) och inget direkt socker! Inte ens en liten 70% chokladbit ska slinka ner. Ska försöka minska på mängden honung som jag har i teet med.

Något annat som jag vill testa under de här fyra veckorna är att äta så ekologiskt som möjligt. Att jag ska försöka välja ekoalternativ när det finns. Ska även försöka minska min användning av animaliskt fett och produkter. Försöka steka i kokosolja istället för smör, skippa grädde i såsen (ja jag äter soyagrädde men vill minska även det!). Det jag kommer behålla är såklart Bregott på knäckisarna på morgonen. 
Ska inte baka en massa som jag gjort varje vecka heller, ska försöka dricka ett glas med vatten när jag blir socker sugen och om det inte hjälper så får jag ta en frukt eller några hallon att suga på ett tag.

Detta kommer bli en jävla utmaning för mig då jag är expert på att byta ut onyttigheter med "mindre onyttiga" alternativ och nu ska jag inte ens göra det haha. Kommer bli underbart att se hur detta går nästa vecka när jag kommer ha min mens. Ja fortsättning följer.

Ska chilla en stund till nu innan jag går ner och tränar en sväng. Lite cardio och ben står på schemat och på grund av det så har jag shoppat upp presentkortet jag fick av pappa i födelsedagspresent!





OS-SILVER OCH GRÖN GEGGA

Satt som säkert resten av halva Sverige och kollade på hockeyn innan. Synd att dom förlora men ändå kul med silver liksom.
Såg till att bli klar med logistiken innan det också så nu kan jag bara chilla resten av kvällen, jätteskönt verkligen.
Väntar på att Kalle ska komma in så jag kan klippa honom vilket han ville. Ska duscha och åka till maxi en snabbis sen med och sen till sist så blir det kebab, wöö!

Men nu så sitter jag här med en grön (ja det kan man då fan verkligen säga) shake och hoppas på att jag kan bli frisk fort som fan. För nu är det dags att börja träna igen när vi har bokat Mallis! Haha nej jag skoja bara, knappast därför jag tränar, men ska bli kul att komma iväg och det blir ju massa träning osv där nere så vill gärna bli frisk nu tack..



SÖNDAGSPLUGG

Halv tre stängde jag av datorn inatt och låg sedan och läste en stund innan jag somnade. Så det minsta man kan kalla mig idag är väl trött.. Men jag verkar äntligen ha fått ordning på den jävla logistiken (peppar, peppar) och borde ganska snart vara klar. Wöö! 
Måste ju bli klar innan 13 så att man kan kolla på hockeyn och jag känner ju knappast för att sitta ikväll så dags att sätta i turboväxel nu och få klart skiten. 
Tror faktiskt att det nästan bara är renskrivningen kvar och med denna super spellista som alltid ger mig energi och en kopp av mitt favvote så borde det gå att banga ur hyfsat snabbt.



LITE SENT JAG VET

Har suttit och kollat på film med mamma halva kvällen känns det som. Körde ner pappa till stan innan för han skulle på W6 och supa och jag ska hämta honom inatt men nu är klockan strax kvart i ett och han har fortfarande inte ringt och jag börjar bli TRÖTT!
Försöker få till lite mer plugg nu så jag inte har riktigt lika mycket att göra imorn men det är jobbigt när man samtidigt sitter och vänter på ett samtal och vet att man kommer bli avbruten när som helst liksom.
 
Egentligen gillar jag att sitta uppe på nätterna såhär när alla andra ligger och sover. Gillar tystnaden i huset, snarkningarna från de andra, Åzzi som går upp och flyttar på sig lite då och då. Men älskade det ännu mer när vi bodde i lägenheten. Brukade stå i köket och titta ut genom fönstret och betrakta folk som gick förbi, vissa i grupper på väg ner till krogen, vissa som gick ensama, enstaka bilar som åkte förbi och sedan, ännu senare, folk som gick hem från krogen. Ibland såg man personer som tidigare gått ner, ibland med ett hemsläp md sig på vägen tillbaka. Hur som helst så gillade jag det, att stå och kolla på folk, betrakta människor och se hur de agerar. 
Jag gillar nätter och att sitta uppe och skriva, läsa, lyssna på musik, eller egentligen att bara vara. Egentligen så har det alltid varit så. Jag har aldrig egentligen velat sova på nätterna, har hällre velat vara uppe och utforska. Jag älskar att åka till kyrkogården på nätterna! Jag önskar bara att jag hittade bättre så jag faktiskt hittade fram till graven också.. Då hade jag besökt den betydligt oftare, det är ett som är säkert!
 
Något som inte många vet om mig är att jag tror delvis på medier. Jag är ateist som de flesta vet men jag tror på tarotläsningar, horoskop och på att bli spådd (till en viss del som sagt) och hittade denna läsnngen av året. Nu har det ju nästan gått två månader av året men jag tycker fortfarande att det är väldigt intressant och av det hon spådde så kan jag ju säga att för januari och februari så har det ju hittills stämt så det ska bli intressant att se hur resten av året kommer bli.

 
 

PROCRASTINATOR2000

Det märks att det är pluggtider med inlämningar och snart tentor.
För jag har precis läst nya Womens Health, lagt till massa nya låtar i en av mina favvo spotifylistor, betalat fakturor, löst bloggar och nu målat mina tånaglar.
Haha jag gör typ allt för att undvika att börja vilket är en hemsk egenskap jag veeeet! Menmen det är bara att ta tag i det.. är ju trotts allt bara 1,5 år kvar så det ska väl gå. 
Andra året är ju alltid det värsta!
Så nu ska jag gå och fixa lite mellis (kan ju inte plugga på tom mage va fan!) och sätta mig ner och äntligen börja.
You can do this..



VITAMINBOOST

Trött på att känna mig småförkyld hela tiden så det är väl dags att försöka värja bort det nu. Blir alltså total vilodag idag, inte ens en promenad, haha hatar vilodagar men ibland måste man (tydligen...). 
Måste plugga hela helgen så dags att sätta fart nu! Läser ikapp lite fastighetsförvaltning och måste ta tag i logistikarbetet också.
Men det blir vad man gör det till! Dags att tänka positivt.



KVÄLLIS OCH SAKNAR OZ

Sitter i sängen och äter mitt sista mål för dagen, ägg. Börjar med ägg och slutar med ägg, dete fan det bästa som finns!!
Kollar samtidigt på "Crocodile Dundee", saknar Australien och Mitch som fan idag.. 


Jag vet att det är många som har svårt att fatta hur vi blev så nära hela familjen och han på den korta tiden han bodde här (6 månader) men när man bår med någon så tätt inpå så är det antingen det som händer, eller det motsatta.
Vi hade turen att få underbara Mitch och han är min andra bror. Vi är lika dana, burp-offs, äter mat tills vi spyr, och vi bara klickar på ett sätt som gör oss så mycket närmare än vänner, därför min bror.
Men filmen får mig inte bara att sakna honom utan hans familj och Jess och hundarna och jess familj och landet och allting. Tror det är något speciellt med folket i buchen...
Brother from another mother!





TORSDAG

Morgon lovelies!
Sitter i sängen och dricker min smoothie/shake. Såg inte riktigt lika mycket ut som lera idag i alla fall haha!
Tror jag kör på vilodag idag och går en promenad på bandet istället. 
Men nu måste jag plugga en stund innan det.



VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA PANNKAKOR

HOLY SHIT FUCKBALLS MOTHERFUCKER FUCK SHIT FUCK VAD GOTT!!!
Gjorde choklad/banan/protein-pannkakor och jävla helvete vad gott det är (var). Jag blev typ precis deprimerad för att jag åt upp dom liksom.
Sjukt död efter passen och gymmet och att äta detta blev himmelriket. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova, ledig imorn men ska skriva arbete i skolan men blir ändå lite sovmorgon, fuck yeah!



DAGENS TRÄNING

Står på crosstrainern på gymmet as we speak (eller aa speak och speak, skriver då). Har hunnit med ett core och ett boxpass! Ska köra på gymmet nu en stund innan jag och pappa åker hem och han ska ha hamburgare ofc! Jag får vänta tills vi kommer hem med att äta och antagligen blir det pannkakor! Så jävla sugen på det nu..

Min smoothie/shake jag gjorde att ta med till skolan i morse. Jag vet att det ser ut dom lera eller geggamojja men fy fan vad gott det var! Fullt med protein också!



MONDAGSMYS

Kom nyss upp ur badet. Låg där och flöt omkring och pluggade! Haha lite udda ställe att plugga och boken blev hyfsat blöt men det gick faktiskt bra. Gick bra mycket snabbare att läsa ett kapitel där än i sängen där jag brukar läsa, haha fan vilka bra pluggställen jag har!!



AWESOME MODE

Står på crosstrainern och skriver nu. Ganska lagom att skriva ett inlägg mesans man värmerupp! Fördriver tiden lite med hehe.

Har nu städat mitt rum helt och hållet, dammsugit hela huset, bäddat mammas och pappas säng och Kalles, diskat en jävla massa och torkat golven i sovrummen, trappan och badrummet.
Fy fan vad jag känner mig på g idag asså! 

Ska träna nu i någon timma som vanligt, sen funderar jag på om jag ska ta ett bad efter det eller om jag ska åka till city först och ta det sen.. We'll see liksåm.

Gjorde en ny asgod smoothie (älskar att min autokorrekt ville ändra "asgod smoothie" till "adhd smoothie" liksom wtf??) innan, är fan smoothiekungen! 



MONDAY BLUES

Var så sjukt omotiverad att ens gå upp ur sängen i morse.. så gjorde inte det! Jag bestämde mig för att skippa föreläsningen och få lite sömn istället!
Har haft sjukt svårt att sova varje kväll och somnar alltid långt efter tolvslaget.. börjat bli väldigt enerverande och det märks att jag börjar tappa massa viktig sömn. 

Ska städa i ordning ordentligt och tvätta lite nu innan jag tränar lite smått och sen lägger mig i badet för att plugga lite! Förhoppningsvis gör det att jag kan somna gott (och tidigt) ikväll för imorn är det dubbla föreläsningar och lunch med finis.



SÖNDAGSKVÄLLAR ÄR DOM BÄSTA

Sitter här med lite bananglass och två lussebullar som var kvar i frysen och tittar på grinchen. Jag skiter i vad någon säger, det finns vissa julfilmer som man kan se året runt och denna är fan den främsta!!



BANANAS

Skrev precis ett långt bra inlägg och så tog jag bort det, jag hade tänkt lägga upp det men min hjärna hängde väl inte riktigt med.. 
Så here goes again.

Körde slut mig själv som fan innan! Blev 40 min på crossen för att sedan gå över och inviga löpbandet. Och vilken invigning sen! 25 min intervaller med hjälp av tabata-appen. Död som fan gjorde jag sedan några squats och utfall innan jag gav upp och gjorde mat istället! 
Har duschat också och nu sitter jag och pluggar.. Inte alls sugen på det men det måste göras det med.

Ett litet tips; skiva bananer och förvara i en zip-bag i frysen. Perfekt för smoothies eller min extremt goda glass tex hehe! 
Ska gå och göra lite så fort jag läst klart detta kapitlet tror jag.



SUNDAYFUNDAY

Jag älskar söndagar! 
Tog sovmorgon, åt en riktigt chill frukost och tittade på en avsnitt av the block. Åkte med pappa till Biltema i Gbg en sväng och kom hem för bara en stund sen.

Nu står jag på crosstrainern och funderar på om jag verkligen ska träna ben idag som jag hade tänkt.. Funderar på att istället gå en långpromenad, PÅ LÖPBANDET! Jaaa äntligen är det här och det är fungerande och jag testade det lite snabbt innan! Så jävla glad tjej asså..
Blir nog lite av allt egentligen. Crosstrainern nu, sen löpbandet och sen ben. Eller cross, ben och sen löpband, det bästa är att jag är hemma och inte på ett trångt gym och måste tänka på att någon står bakom mig och väntar på att jag ska bli klar! 
Avslutar med lite motivation från weheartit;



ALLA HJÄRTANSDAG DEL 2

Fan vilken mysig kväll vi hade igår! 
Jag och Linnea åkte och hämtade carros nycklar och drog till hennes lägenhet och smällde i oss en pizza och chillade tills hon kom hem från jobbet (ja jag känner mig väldigt hemma hos mina närmsta, su casa es mi casa, hehe)
Vi låg i soffan och kollade på Harry Potter och åt min bananglass med min fudge och jordgubbar (CARRO; jag ska lägga upp receptet här snart!)




BABE

#MyValentine


LIKA MÅNGA TIMMAR

Jag hittade den här bilden på Paows blogg. Och jag vartvungen att stjäla de lite..
För hur jävla sant är det egetligen inte? Vi har alla lika många dagar på dygnet oavsett vem vi är, så varför inte ta vara på dem och göra till bästa med det du har??
 

TRÄNINGSTILLBEHÖR


Jag fattar inte riktigt det här med att jag tydligen "gillar rosa på mina träningsgrejer"?.. 
Haha hyfsat kul att mina vanilga kläder brukar gå i strikt grå-skala men så ser man mina träningskläder och det är alla möjliga färger, en framför allt; rosa!

SMOOTHIE

Gjorde precis världens bästa "smoothie"! 
Har upptäckt att jag verkligen måste ära 2-3 timma för att hålla igång magen och inte få ont! Så frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och sen ibland ett litet sista mål.
Så när jag är hemma som nu så funkar det bra med att göra en smoothie. 

1 liten banan, 1 kiwi, 1 dl hallon, 1 dl jordgubbar
2 msk mango, 1 msk soyaprotein, 1 msk chiafrön, 0,5 dl soya mjölk & en skvätt vatten



NACHOS

NACHOOOOOOOOOOS!!!!!! Hahaha
Varje gång jag säger ordet nachos så tänker jag bara på den scenen i epic movie och jag skrattar varje gång haha!
Till saken, jag bestämde mig för att göra sånna nachos som vi gjorde i Australien för fuck my life vad det är gott!!!!!
Så nu ska jag återgå till att äta... och titta på Monsters University, seriöst hur jävla söt är inte Mike??? Jag dör vad söt han är!



SECOND BREKFAST/MELLIS

Orkade inte laga någon riktig mat eftersom att klockan ändå bara är 11, så blev lite mellis (sjukt gott med jordgubbar!!!) och gör riktig mat lite senare istlt.
Idag är det tisdag och alltså 3 pass, får väl se om det bli alla. Efter bara 4 timmars sömn i natt så hade jag hällre tränat nu men får väl försöka sova en stund sen så att jag orkar.



FRUKOST

Sitter och äter frukost och kollar på Johan Falk Leo Gaut. Haft så jävla ont i halsen varje morgon när jag vaknat men har ingen aning om varför för någon timma senare så går det över? Så försöker kurera mig lite med te..
Blev sjukt glad innan också då jag nu nått ett av mina delmål, sjukt motiverande och det får mig bara att tänka ännu mer hur 2014 är mitt år!



WHEN IN DOUBT, SWEAT IT OUT

Snacka om att en helg kan gå från fuckin awesome till jävla helvetes bajs dag.. 
Har ju redan skrivit om fredagen och igår tänker jag inte ta upp. Orkar bara inte liksom.. Idag har jag varit på dåligt humör och mått dåligt på grund av igår så nu på eftermiddagen/kvällen så bestämde jag mig för att träna bort det!
Slutade med att jag körde 1 h stenhård cardio och 40 minuter döda mina ben och rumpa.. Haha man kanske skulle bli på dåligt humör oftare om det kommer så jävla bra pass ut ur det??

Kommande veckan borde bli chill, eftersom att vi har lov!!! (ja vi på högskolan i Borås har fortfarande sportlov..) Dock har jag ju skrivit in mig för att jobba, men ändå!
Ska hänga med Linnea någon dag med, får se när det blir, spelar ändå ingen roll vilken dag för det bli lika bra oavsett!

TACK FÖR ATT DU ÄR EN SÅN FIN VÄN!



B-RUDAR

Igår var vi på bio hela familjen. Vi var och såg hundraåringen och jag måste säga att den var jävligt rolig och bra jobbat på att få den så lik boken som möjligt verkligen! Kan heller inte komma på när senast som hela familjen var på bio ihop.

Efter bion så åkte vi hem och jag bytte snabbt om och fixade mig och körde ner Kalle till vfors innan jag drog till Linnea på förfest med henne och Mahsa, väldigt trevlig brud! Var askul verkligen, även om jag var nykter haha. Har ju bestämt mig för att inte dricka alkohol på minst 3 månader så får väl se hur det går haha!
Tillbaka till igår så var det jävligt bra i alla fall! Måste börja gå på fler förfester.. Man kan ju skita i utgången för den suger oftast, men förfesterna brukar ju vara jävligt bra!



TOBIASREGISTRET

Anmälde precis mig själv till Tobiasregistret. Ska tydligen göra extremt ont och man kan inte gå på ett tag när man tar benmärg, men ärligt talat, är det inte värt det för att kanske rädda någons liv?



IBS FÖRSTÖR MITT LIV

Såg verkligen fram emot att träna idag men har haft extrema magkramper hela dagen. Har tänkt igenom allt jag ätit det senaste och det finns ingenting som skulle kunnat orsaka det så det finns bara en slutsat! Fuck my life.. Det är alltså ibssmärtor. Jag har ju levt med det ett tag men jag kommer inte ihåg att det har hållt på såhär.. Gjorde tomatsoppa nyss, det är det enda jag äter när min mage krånglar eller jag bara mår allmänt jävligt dåligt. Vet inte varför, men har blivit en grej haha! 
Lagom kul att gå och ställa sig vid spisen och laga mat när allt man vill är att lägga sig och sova för alltid typ..



DAGENS LUNCH


Så sjukt gott! Nog för att det är en extrem jävla pina att lida av fucking ibs, men det är fan inte svårt att äta gott trots att det finns mycket man måste avstå från. 

PROTTE BALLLLS

Blev jobb på Lugnets förskola idag, väldigt härliga barn och en väldigt lugn och skön dag trots jobbet. En liten goding grät till och med när jag gick hem för han blev så fäst vid mig.. Dom är så underbara dom små liven och som jag sagt förr så har jag verkligen världens bästa extrajobb!
Bestämde mig för att inte träna idag oxh bakade massa grejer istället haha! Blev protte balllls och cocos cakes, som båda smakar så sjukt gott!! Dock slår det inte glassen men fortfarande extremt gott! Ska nog gå och ta en muffin nu och kolla klart the block (ja det kommer ett nytt avsnitt varje dag!) innan jag går och lägger mig.



BÄSTA JAG NÅGONSIN ÄTIT

Jag kan, without a doubt, säga att detta är det bästa jag någonsin gjort, EVER!!
Jag har nästan redan smällt i mig allt och när detta väl är upplagt så kan jag ju lova att skålen kommer vara renslickad! Vet dock inte om det slår tårtan från i lördags! Dock är ju detta fun free så kanske slår tårtan ändå haha...
Mmmmmy god det är så jävla gotttttt!
Men hur som helst, vart och tränat och i morse så firade vi pappa med presenter osv och nu efter träningen så åt vi bakelser och chillade.
Men nu måste jag seriöstforrsätta äta det här!!



PROTEIN-KANEL-ÄPPLEMOS-MUFFINS

Idag har det varit en riktig latisdag men fan vad skönt det vart! Har ändå hunnit med att träna, laga mat, pluggat, åkt till maxi för att köpa mer mat och nu har jag precis gjort protein-kanel-och-äppelmos-muffins. Väntar på att de ska svalna nu så att jag kan smaka på en (självklart är de gluten och mjölkfria, dessutom sockerfria!) har cravat choklad i en vecka nu (hata mens) så var tvungen att baka något haha! 
Så nu sitter jag och kollar på the block, äntligen nya avsnitt!!!



MANGO

Sitter i sängen och äter en mango och pluggar logistik. Så jävla trött efter gårdagen men fan vilken kväll det var! Kunde inte önskat efter underbara vänner eller en bättre kväll, allt var kanon.
Tack brudar!



RSS 2.0