KÄRLEK

Jag är officiellt kär i den här killen. Matt Corby. Hans röst får alla små hår över hela min kropp att resa sig, sen att ja. Är helt jävla otroligt snygg med långt lockigt hår, skägg och tatueringar gör ju inte direkt killen sämre.. Ett ännu större plus är dock att killen är australiensare, kort och gott min absoluta drömman personifierad.
George i idol gjorde låten grymt  i fredags och jag är nu bog lite kär i honom också !LÅNGPROMENAD

Var ute och gick en rejäl promenad på 8,89 km och körde sen lite vikter och övningar. Så jävla skönt nu efteråt, skakar i alla muskler, men jag lär väl få fan för det imorn då min rygg kan välja att reagera negativt på det. Något som jag tyvärr inte vet inann jag försökt.
STJÄRNKLART

Ute och gick min vanliga runda på 6 km innan. Ganska skönt även om man fryser röven av sig haha! Såg ett stjärnfall också, alltid lika vackert..
Nu ligger jag och kollar stardust och daggar äventyr med Emilia imorgon!

p&k


SVART

Får se km den här pordödandeansiktsmasken är så bra som alla säger att den är! Kan ju inte röra en muskel i ansiktet i alla fall haha!TORSDAGSKVÄLL

Kom precis hem känns det som, och nu ligger jag i sängen. Lyssnar på min absoluta favorit lista för kvällarna! Den innehåller verkligen allt! 
Blev en sväng förbi Carro men även en förbi Emma som snart flyttar ihop med Jesper! Känns som att vi inte träffats på år så det var jättekul verkligen!! 
Men nu ska jag nog sova om jag ska orka hela dagen i skolan imorn!

p&k

STRESS

Det har varit en så stressig dag idag. Har gått i skolan till fyra, men fick lång lunch så hann med lite småshopping. Har sen vart på maxi och köpt hårfärg och schampoo och lite annat smått och gått. Hämtat ut två paket med. 
Sen när jag kom hem så gjorde jag världens godaste bananpannkakor men innan jag hann klart så behövde pappa ha skjuts till stan och nu har jag precis ätit upp och sitter och kollar på senaste avsnittet cm. Ska åka till Carro och hänga om en stund men just nu känner jag mig så trött så får se hur det går hahaAUTUMN

Jag föredrar verkligen ordet "autumn" framför ordet "fall"! Jag menar det första betyder bara höst medans det andra även betyder fall, vem vill gilla en årstid som praktiskt taget heter "ramla"?
Efter att ha legat hemma nu i två dagar så är det dags att gå tillbaka till skolan imorn och komma igång igen. Jag är ganska långt ifrån att vara frisk men det är dags om jag inte ska komma allt för långt efter. 
Det märks verkligen att det är höst ute nu.. Jag älskar egentligen hösten, man kan ha på sig mysiga kläder och primeboots eller jhonny bulls utan att någon ifrågasätter det! Man kan även tända ljus och bara ligga i sängen hela dagen bara för att det är mörkt ute trots att det är mitt på dagen!

falloutfit
 
falloutfit by kssndraf featuring an oversized gray sweater
Detta skulle jag mer än gärna ha på mig imorn till skolan men det är inte direkt bra med ullkappa i ösregnet.. Men drömma går ju!

DO OR DIE

 

GRÖTKUNGEN

Sitter i skolan, fan vad mycket snabbare tiden går när man sitter inne på weheartit under föreläsningen hehe..
Åt världens godaste frukost! Chokladgröt med hallon och mjölk, hade nog varit extra gott med jordnötssmör (måste köpa nytt!!) jag är grötkungen, varje gånf jag gör gröt blir den perfekt och det tar typ 3 sekunder att diska grytan, awesome!
Klockan 12 ska jag luncha med mamma på viskan, längtar ju inte alls eller så! Och sen i kväll häng med Linnea, en rätt så bra dag då.
LEVER FÖR ATT ÄTA INTE ÄTER FÖR ATT LEVA

Tagga föreläsning i ytterligare 3 timmar nu då! Med extrema smärtor i mage och rygg, det växlar litegranna (ryggen på grund av olyckan och magen på grund av dom smärtstillande för ryggen), får se om jag pallar med alla timmarna när det gör så ont, yaaay underbart att man kan ha ett normalt liv osv!


RSS 2.0