SKIN SKIN SOM DEN SOL DU E

Hoppas på jävligt bra väder nästa vecka! Delvis för att det är Kalles student men även för att då drar jag och Emilia till olofsbo! Longboard, sol, hav och massa awesomwness för att sedan på söndagen dra till Rhodos med a, det blir en bra sommar 2013 känner jag..
Men nu ska jag lägga mig ner på filten i solen en stund till och njuta av lite mackelmore..


JOBBAR PÅ BRÄNNAN

Hade ju fan fel igår!! Det var ju bara 10 dagar kvar igår och inte 11! Det betyder att det idag bara är 9 dagkarlar till Rhodos, yaaaay!! Taggar som fan och beställde taxfree igår, ett tre paket med hawaiian tropic produkter och mitt älskade after sun body butter, awesome!
Nu ligger jag ute i värmen och lyssnar på all ny musik jag fyllde telefonen med igår. Världens bästa läkare ringde precis upp mig med angående mina provresultat, inget jag inte redan vissheten ändå bra.
Räddningen dagar som denna (23 grader i skuggan, inte ett moln och nästan helt vindstilla) är vatten med citron och hallon (eftersom att jag starkt ogillar (pappa gillar inte när vi säger hatar) smaken av vanligt vatten, tycker det smakar trä) haha detta är i alla fall asgott!


CHILLAT LIV

Suttit i en solstol och ätit två apelsiner till frukost, helt underbart! Ligger nu kvar i samma solstol i bikini och suger åt mig massa sol innan jag ska ta tag i allt som ska göras och fixas idag. Bland annat måste jag börja plugga på tentan men ska även dammsuga och tvätta en massa. Ändå ganska chill att vara ledig till tisdag och sen vara ledig innan jag drar till Rhodos om endast 11 dagar woop woop


LILLA LILLEBROR BLIR STOR

Kom precis hem från stan. Har varit och kollat på min söta lilla lillebrors bal, shit vad gammal och stor han har blivit.. känns så overkligt verkligen! Om bara en vecka tar han studenten och grejer.. helt otroligt..
Efter parken gick jag och pappa till la copita och åt jättegod mat!!! Nu är han ute med åzzi och sen ska vi äta glass och titta på criminal minds, rätt så perfet kväll ändå! Pratade med mamma precis med och hon har det bra borta på Kreta i alla fall.
En bild på min numera ganska vuxna bror.
 

BÄTTRE JÄVLA SÖNDAG

Vart hos C hela dagen, hennes familj var här innan det är alltid lika kul att träffa dom! Nu sitter vi och dricker vin och kollar big momma's house, så jävla kul, inte sett den sen vi var små och och sov hos c typ varje dag haha!
Måste börja plugga in redovisningen till imorn med..


JOBBA JOBBA JOBBAA

Ibland älskar jag mitt jobb. Idag har det för det mesta varit drygt men suttit och ritat med några söta barn och träffat en skön brud! Alltid kul med nytt folk!! Nu har jag precis ätit (intresseklubben antecknar) och slutar om en timme, götttttt (två t räcker inte för att beskriva exakt hur gött det är) !


GE MIG LITE DROGER FAN

Två timmars sömn, Landvetter fram och tillbaka (inte alls avundsjuk på mamma och Mia!!!!) ett avsnitt cm och nu står jag och väntat på bussen som ska ta mig till vårdcentralen. Ska försöka få lite starkare pollenmedicin så jag inte dör var och varannan dag..
Sen vid elva ska jag möta upp Emilia för lite kvalle shopping på nelly och sen sagaform, jo jag anser att man kan köpa både kärlek och lycka!!


KOLLAR BÄSTA FILMEN MED BÄSTA CARRO


JORDNÖTSSMÖR I MITT HJÄRTA

sitter och käkar jordnötssmör ur burken(en av dom tre) och har precis lagt en beställning på jordnötssmör och kokosfett på fitnessguru, tänkte det var värt att testa! dock kommer väl papi sno jordnötssmöret om han tycker det är gott.. passade även på att vara med i fetaste tävligen på en av mina favvo-bloggar; absworth !! man kan vinna tillskott för 5 jävla tusen på fitnessguru, rätt jävl värt!

PHUN-PHUCKING-TASIC DAG

Fy fan vilket jävla underbart väder det är! Har varit över 20 grader i två dagar nu och det ska fortsätta såhär! yäy!! Hade gärna dragit till Carro en sväng och pimplat lite vin men har lovat att hämta mamma som är på aw så får bli någon annan dag! Hoppas på solsken hela dagen imorn så att jag han jobba lite på brännan nu va fan!
Sitter förövrigt och äter lchf-glass  och kollar på min nya favvo serie med fläkten på full effekt! Geordie Shore, nästan omöjligt men det är fan mer underbart än JS!! Så jävla underbart är det!! Är inne på säsong 3 och håller på att ladda ner säsong 4 för fullt!
 LOVE IT
 

I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT

Precis kört slut migsjälv för idag! Resultatet blev core, box, 20 min crosstrainer och 20 minuter på bandet = döööööd! Nu ska jag halsa en flaska vatten och sen åka hem med papi och äta något jävligt gött!!


VISST BLIR MAN LITE KÄR

Kan inte låta bli att bli lite kär. Ärligt talat, finns det någon som inte gillar Macklemore just nu? Och då menar jag inte enbart musiken hehe! Nej men på riktigt hur snygg/sexig/het/grym/cool/awesome är han inte? Och då utan både skägg och tatts, vad händer med mig? Sen när gillar jag såna? Hmm måste ta reda på det.. Eller så är det bara så att Macklemore har något som alla vill ha.. Snygg är han oavsett!
 
-k

PURE AWESOMENESS

Tänkte bjussa på lite musik såhär på kvällskvisten. Detta är mina senaste favoriter som jag lyssnar på typ 24/7/365 just nu!
 
 
 
 
 
 
Äääääälskar videon förövrigt!! Haha hur underbar är liksom inte Macklemore?? 
 
Min absoluta favorit just nu! TACK min kära bror för att du har grym musiksmak, jag repekterar dig nu ännu mer som människa.
 

RYSER

den här låten ger mig verkligen rysningar!
press PLAY ♥

FINALLY

Gick direkt ut och sprang när jag vaknade imorse, fick en pollenattack när jag var typ precis hemma. Kröp in och lyckades ta mig till sängen, och vem kommer då? Jo då kommer åzzi och lägger sig rakt på mig! Haha jävla klump... Sen gjorde jag äntligen mina underbara, fantastiska pannkakor, fy fan vad jag har längtat efter att kunna äta dom!!!


BARA VANLIGT VATTEN

sitter i sängen med datorn och kollar pll (ovanligt verkligen!!!!) det regnar som fan ute och jag älskar det! det betyder att försommaren snart är här, så fort åskan kommer så kommer försommaren och det är nog mina favorit tid på året ändå. ger för övrigt upp min extrem-lchf"diet" nu efter 2,5 vecka. orkar inte gå omkring orkes- och energilös och ska göra bananpannkakor om en stund. yaaaay!

I'VE GOT SCARS YOU WON'T BELIEVE, WEAR THEM PROUDLY ON MY SLEEVE

Känner mig jävligt nere. Vet inte varför.. Men ibland får man må dåligt också! Måste få känna vad man känner liksom.. Ska mysa ner mig i sängen ordentligt och kolla ett avsnitt pll till innan jag ska sova.
för att må bättre♥

MOTIVATION


RÖRIGT

Skillnaden på när jag lägger upp min mat på tallriken och mot när jag verkligen äter den hehehe
falukorv, tomat, gurka och babyspenat med crème fraîche toppat med chiliflakes och cayennepeppar, BAAAM VAD GOTT!!


LYCKA I FORM AV MUSIK

lycka 
den här låten får avsluta min ganska händelserika helg. imorn är det tenta och jag är sååååååå taggad! weeeey! så jävla stort big epic fail så det är sjukt men det släpper när jag pillar med min nya fina iPhone5, då får jag ångest istlt hehehe.
nej men lyssna på låten!
-k

3,1 PÅ 27

3,1 km på 27 minuter. Detta är något jag ska satsa på att få bättre. Ska köra samma väg varje gång och långsamt bli bättre och bättre.
Har satt upp vissa delmål som jag ska klara av under min resa men det är inget jag delar med mig av nu!
Nu blir det in i duschen och sedan mer tentaplugg till lite mat!


JAG ÄLSKAR MITT LIV

 ... not! tappade min ihpone i ett glas med vatten innan. sånt som liksom bara jag kan lyckas med känner jag .. dom första minutrarna så verkade den funka fint men nu så hör jag bara ljud och resten är helt död. yäy för mig!
bajskorvars också!!! måste iaf in till stan och lämna min inlämning på hb sen kan jag oroa mig för om jag ska köpa en iphone 5 istlt eller som jag ska kolla med försäkringen och se om jag kan få en ny (iphone 4 då) på drullen.. men anywhore så är det pengar som går som jag inte har, once again, jag älskar mitt liv............

JAG ÄLSKAR LIVET

... när falukorvisarna blir perfekt stekta och rörorna blir alldeles underbart röriga! Så nu sätter jag mig vid pll lite till hehe


MY DARLING SUN

Ligger på en filt ute i gräset och är glad att jag fortfarande lever haha! Ska snart gå in och äta lite rester från igår men först ska jag suga åt mig lite mer sol!


DRÖMFRUKOST

Aa fast ne. Drömfrukost skulle egentligen vara havregrynsgröt eller mina pannkakor.. Men sånt får vänta några veckor till! Men denna blandningen duger bra den med, hepatit a(hallon), yoghurt, grädde, linfrö, chiafrön, cocos och massa kanel!
Ska kolla ett avsnitt pll innan jag går ut i solen med statistikboken..


RSS 2.0