14.05.03-14.05.07

Fan vad tiden hår fort här nere.. Eller ja den går ju såklart egentligen inte snabbare här än hemma men tro fan att det känns så!
Bröt tån här om dagen och har fått smärtstillande utskrivet av en läkare här, går omkring lite småhög av tabletterna hela tiden men det e gött fan! Får inte köra någon långdistans eller liknande nu på grund av tån heller så kan inte träna något utom styrketräning liksom, lite tråkigt men här nere är det ju okej liksom. Var inne i stan och promenerade lite med mamma innan och kollade lite på marknaden osv, alltid mysigt att gå omkring lite så och det har varit väldigt svalt idag för solen har varit i moln hela dagen så det passade askalas liksom!
Sitter och taggar middag nu, eftersom vi bara har halvpension så har vi valt att alla köper det dom vill ha till lunch liksom, så har växlat mellan melon, banan och lite salami typ. Känns rätt sjukt att gå från att äta 5-6 mål om dagen till 2 plus en frukt liksom! Men det funkar faktiskt! Men man ser ju så klart fram emot middagen haha


PEACE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

name:
stammis?

E-postadress: (only i will see)

URL/the name of your blogg:

Din feedback:

Trackback
RSS 2.0