JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUGNOR JAG KAN INTE ENS STÅ OM DU INTE SER PÅlåten säger allt just nu

I AM NOT THE NEXT OF THEM I AM THE FIRST OF ME

slänger på luft slottet som sprängdes nu medans jag pratar lite smått med emil, fått lite ärenden att göra imorn så blir inte så mycket sovmorgon.. men skit samma! filmen är i alla fall riktigt bra !
kollade på den en gång innan i sommras med emil men nu ska jag kolla själv, om jag orkar iaf haha !

FUCK CATCHIN LIGHTING, HE STRUCK IT SCREAMED SHUT UP AT THUNDER THEN FLIPPED THE WORLD UPSIDE DOWN AND MADE IT RAIN UPWARD

bokat körlektioner, kollat igenom schemat och allt sånt, men har fortfarande några frågetecken kvar o schemat. bokat en tid men som var rätt nödvändig och sitter nu och pratar med emil. vet inte varför en jag känner verklikgen för att fiska! det var skit kul! tills det började blixtra i alla fall och vi var mitt ute på sjön... roligast var nog när en viss person kastade bort sitt drag.. sitt enda drag! HAHA och det var varken jag eller emil som lyckades kasta bort ett drag. ska prata lite mer med emil tror jag och sen ska jag nog kolla lite tv, inte för att jag ska göra ngot speciellt imorn men ändå skönt att ta det lite lugnt.

den underbara staden falkenberg!

.

så blev det baka idag då ! åt ganska nyss och ganska dirr efter det så blev det bak så nu står negerbollarna i kylen och hallongrottorna ska strax in i ugnen, gott som fan blir det !

RSS 2.0