HARD WORK WORK

 
(1.bästa jordgubbarna i mitt liv, hittades i våran supermarket brevid hotellet på Rhodos. 2.jag och homie A. 3.midsommar med faktastiska människor! kalle saknas dock..)
 
Det har varit ett par chilla veckor nu sen skolan slutade. Det har varit student och en vecka på Rhodos med bästa A, massa gött häng och bara allmänt underbart liv. Förutom hostan då... den kan fan dö! 
Imorn börjar jag mitt "viakrat" över sommaren, ska jobba på hemtjänsten. Ser faktiskt fram emot det förutom dom jobbiga tiderna (många pass till 22 men va fan, hej ob!!) de flesta av pengarna kommer gå dirr till Australienresan som vi nog borde boka nu för övrigt... Tillbaka till jobbet så jobbar jag 16-22 imorn, mitt första pass (såklart med en handledare) men ska försöka hinna med en sväng på stan först..
PS. ska ju på dumma mig 2 på torsdag!! #taggasomfan (no pun intended) DS
p&k
 

GÅR ATT VÄNJA SIG

Så jävla gott med frukt och bär.. Nu när jag inte ska äta gluten eller mjölk så lär det väl bli mycket sånt här fram över och inte mig emot!


SOMMAR OCH SOL OCH HAVET OXH VINDEN OCH DOFT AV..

..kaprifol. Det är sommar för mig, vilket det idag oficiellt är!!! För Idag har jag haft min sista tenta, den gick visserligen bajs men, nu är jag fan klar för sommaren och har loooov!! Idag är det tisdag och på söndag drar vi till Rhodos, hörde jag tagga??
Bakade (eller va fan man nu ska kalla det) granola bars igår (lchf, vad annars?) och dom blev så jävla goda! Kommer göras om ett antal gånger!!
Men nu ska jag hem och skriva packlista inför söndag (jag glömmer, eller tror i alla fall att jag ska det, något).


LUKTEN AV SVENSK SOMMAR

Klockan 6 kom vi hem imorse. Åt knäckte med falukorv och drack ett stort glas mjölk till två avsnitt criminal minds innan jag kunde sova.. Inte för att jag sov speciellt bra men från och till till klockan 12 i alla fall!
Sitter ute i solen och dricker min cappucino nu och ska iväg till Carro om någon timme för att hjälpa till inför festen. Blir nog ingen utgång för mig idag dock då jag har tenta på tisdag och sov så lite inatt.
Älskar att det första mamma kommenterade när vi kom hem var att det luktar sommar, äppelträden blommar och lupinen med.


VAD GÖR JAG NU?

Nu är jag här, på landvetter men mamma och mia är nowere to be found, det är kul osv! Har fortfarande inte fått fram någon info om deras flight så hoppas den har varit i tid och att det bara är bagaget som tar tid att få, vad fan gör man annars typ?


DEAD GIRL DRIVING

Tanken är att mammas och mias flight ska komma in om 20 minuter men jag kan inte få upp någon info på landvetters hemsida, irriterande!
Ska åka om fem minuter så hoppas fan fighten är i tid, annars vet jag inte vad jag ska göra?
Sitter och sörplar i mig en redbull, kan inte fatta att jag brukade dricka minst en om dagen haha! Anyways så ska jag nog dra nu.. På en haltimmas sömn drar jag mig nu mot Landvetter!


RSS 2.0