POST WORKOUT

Blev en snabbsväng till skolan innan för en snabb diskussion om arbetet som ska skrivas det närmsta! Sedan till systemet för lite shopping inför imorn, ska supa mina brudar fulla moahahah (eller kanske inte riktigt..)
Sedan har jag suttit och pratat med pappa, väldigt personligt och djupt och inser alltid hur mycket jag respekterar den mannen efter sånt..
Nu har jag tränat en timme, cardio och sitter och äter en favvosallad.



B-DAY PLANS

Som sagt så är det min födelsedag idag! Jag har nu ätit en jävligt chill och stor frukost samtidigt som jag kollat på tv. Precis som jag och mitch konstaterade i Oz så suger verkligen day time tv!
Men hur som.. Nu ska jag hälla i mig min bcaa, träna lite, äta och sedan baka en kladdkaka! Mormor och morfar kommer ju på fika i eftermiddag (och kanske Mia och kussar) så
See ya




IT'S MA BIRFDAY BITCHES




I RYMDEN FINNS INGA KÄNLOR

Ligger i sängen med en flaska av aloeveradrycken och kollar på i rymden finns inga känslor. Så sjukt bra jävla film!! Skadar ju inte att Bill är så snygg heller...
Har lyckats handla nästan allt till lördag. Det enda som saknas är partyhattar, va fan har dom inte det på maxi för??? 
Annars ska jag inte göra något mer på hela kvällen! Tänkte träna men fuck it, glr det imorn i stället haha



ÄTA BRA

Jag älskar min nya livsstil, äter bra och mår så sjukt mycket bättre! Min mage var total kaos när jag kom hem från Australien (mellanlandningen i Singapore gjorde det ytterligare 1000 gånger!) så jag har jobbat på att äta bättre och nu mår jag så mycket på alla nivåer. Tränar ofta, försöker gå till bussen och hem, och äta så bra som möjligt.



RÄDDARE I NÖDEN


Räddarna i nöden på gymmet!
Och på tal om nöden så ber jag om ursäkt till att på gymmet runt omkring mig just nu! Det är inte meningen att stå och fisa men vad fan ska jag göra? Nöden har ju ingen lag.. Så med tanke på det så ber jag inte alls om ursäkt! 

KÄR PÅ NYTT

Återupptäckte precis evanescence, älskar när man gör det och liksom blir kär i musiken på nytt. Så nu lär jag sitta resten av kvällen och lyssna igenom alla deras låtar så 
See ya

SÖNDAGSYOGA

Precis ätit en mega lunch, väl behövligt när jag inte ätit på typ sex timmar (haha jävligt dåligt planerat..)! Drog till gymmet och körde 30 minuter cardio innan en timme yoga. Nu är jag helt död eftersom jag har världens träningsverk från de senaste dagarna också.
Men nu med lite mat i magen så lär jag ju somna och inte vakna igen på någon vecka så då försvinner ju i alla fall träningsvärken tills dess! 
Mmmm fuck yes så jävla gott!!



MANGO OCH HALLON

Efter att ha kört Kalle till viskafors (men inte innan vi åkte till bk så att han fick sig två hamburgare och det var ju självklart världens jobbigaste längsta kö) så kom jag hem och hade hunnit kolla fem minuter av the notebook innan pappa stack in huvudet och ville att jag skulle åka och köpa hamburgare till honom. Så nu sitter jag här i sängen (äntligen) och kan slappna av och kolla på filmen!



VÄRLDENS GRYMMASTE SALLAD

Omg jag åt precis det bästa jag någonsin ätit efter att ha tränat ( i alla fall av vad jag kommer ihåg!). Gjorde världens bästa sallad och nu ska jag springa ner i duschen.



FÖRSTA TRÄNINGEN SEN OZ

Ska strax byta om och dra iväg till gymmet. Har inte tränat sen innan vi åkte till Australien, förutom promenaderna med Jaxx till floden stan varje kväll (men ändå), så det ska bli extremt skönt! Tror jag bara kör cardio idag faktiskt. Sen ska jag till Carro ikväll och chilla en stund men ska nog inte vara där allt för längs för behöver min sömn haha.



NYTTO LUNCH

Detta blev min lunch idag då jag var smart nog att glömma min sallad hemma och jag ska klippa mig 13.30 så har ju inte direkt tid att åka hem och hämta den.. En prottebar Atkins (asgod faktiskt!) och en cola zero, haha kan ju bli bättre om man säger så! 



INGENTING SOM LITE INTERNETSHOPPING INTE KAN BOTA

Torsdag idag vilket betydet att snart är fredag (no shit?!) och efter det lördag (nähä!?) och på lördag är det en vecka sedan vi kom hem. Det känns som betydligt längre tid sen än vecka som vi faktiskt var nere i Australien i den extrema värmen och levde gott.. Det är inte förens nu när jag börjat komma över min jetlag lite och ändå inte kan sova som jag inser att det är för att jag längtar tillbaka så jävla mycket. Framför allt så saknar jag alla där nere! 
Och vad gör man för att bota saknaden när man heter Kassandra? Jo man internetshoppar!! Sen jag kom hem i lördags så har jag änsålänge hunnit beställa en jacka från Nelly (som såg förjävlig ut på så det åker tillbaka!), en hårig kofta från ellos (som däremot får stanna!), träningstights från Sportamore och nu precis, precis nyss, grejerna nedanför här i från.
 
 

NYA FRANSAR GÖR EN BRUD GLAD

Var som man i rubriken kan läsa och gjorde precis mina fransar på Aroma Spa, sjukt nöjd! Man känner sig konstant fräsch bara när man har fransar.. Även när jag kommer hem ikväll och sminkar av mig och drar på mig myskläder så kommer jag ändå känna mig snygg och fräsch liksom, asbra!
Men nu håller jag på att förfrysa mina fingrar och jag måste skynda mig till bussen eftersom jag ska till Carro en sväng nu. Saknar henne! Vi ses aldeles för sällan.. Menmen
See ya
 

WHAT ABOUT SECOND BREAKFAST

Börjar må lite bättre tror jag men fy fam vad jobbigt det är med jetlag! Har gjort ett löfte till mig själv om att aldrig klaga på när någon säger att dom har jetlag för shit vad drygt det är.. Man fattar det inte förens man varited om det heller har jag märkt!
Vart på vc idag men för att kolla upp om det möjligen är salmonella som jag har eller något liknande, en jävla pinar det i alla fall.
Ska snart iväg och köpa mat med mamsen för det enda vi har att äta är korv och bacon haha! Ingen som har fyllt på kylskåpet ordentligt undertiden som vi varit borta så dags nu. Och sen bär det iväg till Linnea, har lite att catcha up (precis som med alla andra vänner haha).

Detta var min andra frukost idag (ja andra) började med gröt eftersom jag vaknar så jävla tidigt varje morgon så visste jag att jag skulle behöva mer.



LITE BILDER FRÅN OZ




RSS 2.0