JAG KÄNNER MIG OCKSÅ LURAD

Det känns som att det är många just nu som har börjat bry sig om vad de äter oc stoppar i sig, ekologiska alternativ blir bara fler och fler (och så går dom och tar bort ekologiska hyllan på city!!! den som stog så bra där!! idioter är de fan ...) vilket ju självklart är jättebra, men idag insåg jag hur lite man egentligen vet om alla mat och andra produkter som vi använder oss av dagligen och inte tänker på att det kan finns något farligt i..
Så därför tycker jag att alla som bryr sig om vad de köper för produkter och sedan stoppar i sig att läsa de här inläggen som jag googlat fram och läst igenom (ja jag har faktiskt pluggat och inte bara suttit inne och läst sånt här haha) och sedan gjorde jag en bestälning på bodystore.

 

 

".. Nu har jag förstått att vi också är lurade att använda nervgift på tänderna.
Fluor är en väldigt giftig gas, som började användas av nazisterna, i form av natriumfluorid. – Samma form, som används i tandkräm, och munskölj.
Dels fluorerade man dricksvattnet, för att hålla fångarna pacificerade och mottagliga för extern kontroll och för att inte göra uppror. De blev emotionellt förlamade.
Dels användes det i gasen Zyklon B, som användes i gaskamrarna. (Det är även den viktiga beståndsdelen i nervgasen Sarin, som användes i tunnelbaneattentatet i Japan bl a.)

Natriumfluorid är en restprodukt från framställning av aluminium bl a, och fabrikerna hade problem med att göra sig av med det, tills man alltså kom på den briljanta idén att påstå att det var ofarligt, och dessutom bra för tänderna.
En idé som ursprungligen härstammar från en liten stad i USA där alla invånarna hade väldigt bra tänder.
Man fann då att dricksvattnet där innehöll en hög halt av fluor – det var bara det att det var kalciumfluor – ett organiskt ämne som finns naturligt i naturen. (Och där fluoret är mycket fast bundet till kalciumet, till skillnad från bindningen till natrium, där fluoret är mer lättflyktigt.) Att detta skulle vara orsaken till den bra tandhälsan hos befolkningen blev dock aldrig säkerställt. Själv tror jag nu mer på att det var just kalket, som gjorde deras tänder starkare.

Natriumfluorid har mängder av användningsområden, förutom att blandas i tandkräm och munskölj… – Här är en reklambild från ett företag i Kina, med förslag på olika saker det fungerar bra till:

fluor

Natriumfluorid är också en viktig beståndsdel i “lyckopillret” Prozac.
Det gör ju att man blir avtrubbad, och inte känner att man mår dåligt…

Fluor binder sig gärna till kalcium, och det gör att våra skelett och tänder urkalkas av fluor. Vi blir alltså bensköra av det, och dessutom orsakar alltså detta ämne, som ska vara så bra för tandhälsan, att våra tänder försvagas inifrån."

Inlägget ovan är bara en del av detta: http://karin.hermansro.se/2013/05/12/kann-dig-blast/

 

Och här är tre inlägg till om detta som jag tyckte var väldigt intressant att läsa, och visst fan känner man sig lurad..
http://www.kostdemokrati.se/margareta/2013/06/23/har-du-last-vad-som-star-finstilt-pa-dina-barns-fluortandkram/
http://sourze.se/2008/11/07/vad-din-lakare-inte-berattar-for-dig---del-1__67372#.UymNufl5NXo
http://www.tf.nu/nyhet/fluori-tandkram-och-dricksvatten-farligt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

name:
stammis?

E-postadress: (only i will see)

URL/the name of your blogg:

Din feedback:

Trackback
RSS 2.0