LITE SENT JAG VET

Har suttit och kollat på film med mamma halva kvällen känns det som. Körde ner pappa till stan innan för han skulle på W6 och supa och jag ska hämta honom inatt men nu är klockan strax kvart i ett och han har fortfarande inte ringt och jag börjar bli TRÖTT!
Försöker få till lite mer plugg nu så jag inte har riktigt lika mycket att göra imorn men det är jobbigt när man samtidigt sitter och vänter på ett samtal och vet att man kommer bli avbruten när som helst liksom.
 
Egentligen gillar jag att sitta uppe på nätterna såhär när alla andra ligger och sover. Gillar tystnaden i huset, snarkningarna från de andra, Åzzi som går upp och flyttar på sig lite då och då. Men älskade det ännu mer när vi bodde i lägenheten. Brukade stå i köket och titta ut genom fönstret och betrakta folk som gick förbi, vissa i grupper på väg ner till krogen, vissa som gick ensama, enstaka bilar som åkte förbi och sedan, ännu senare, folk som gick hem från krogen. Ibland såg man personer som tidigare gått ner, ibland med ett hemsläp md sig på vägen tillbaka. Hur som helst så gillade jag det, att stå och kolla på folk, betrakta människor och se hur de agerar. 
Jag gillar nätter och att sitta uppe och skriva, läsa, lyssna på musik, eller egentligen att bara vara. Egentligen så har det alltid varit så. Jag har aldrig egentligen velat sova på nätterna, har hällre velat vara uppe och utforska. Jag älskar att åka till kyrkogården på nätterna! Jag önskar bara att jag hittade bättre så jag faktiskt hittade fram till graven också.. Då hade jag besökt den betydligt oftare, det är ett som är säkert!
 
Något som inte många vet om mig är att jag tror delvis på medier. Jag är ateist som de flesta vet men jag tror på tarotläsningar, horoskop och på att bli spådd (till en viss del som sagt) och hittade denna läsnngen av året. Nu har det ju nästan gått två månader av året men jag tycker fortfarande att det är väldigt intressant och av det hon spådde så kan jag ju säga att för januari och februari så har det ju hittills stämt så det ska bli intressant att se hur resten av året kommer bli.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

name:
stammis?

E-postadress: (only i will see)

URL/the name of your blogg:

Din feedback:

Trackback
RSS 2.0