VÅREN ÄR HÄR

Suttit ute i solen en bra stund men nu ligger jag inne i sängen. Jag älskar verkligen våren, vilket får mig att hata pollen så jävla mycket mer!!! Är alltid väldigt trött på våren på grund av all medicin jag måste trycka i mig och sen pollen som påverkar så klart. Ett jävla helvete är det egentligen, men det kunde vart värre så det är bara att härda ut liksom.
Gjorde precis lite mellanmål i form av min nya favvo "röra". Har slutat äta kvarg och yoghurt igen då jag tröttnade på ballongmage av all mjölk så nu är jag tillbaka på att äta min müsli med mjölk (soyadrycken alltså) och dagens blev himmelsk!!! Fattar inte varför jag aldrig testat detta innan!??! Dock tror jag att jag tog liiite för mycket chokladsås.. Hahahahahahah skoja bara! Sen när kan det bli FÖR MYCKET choklad?? Hahah ååh vad jag är lustig ibland..



IT'S A SHOT IN THE DARK BUT I'LL MAKE IT

Mina nya kurser drar inte igång förens imorn så idag har jag varit ledig och fan vad skönt det vart! Märks att våren är här nu och det är ju bara så sjukt underbart!!
Eftersom jag vart ledig så har jag äntligen hunnit med att träna, hoppas bra på att jag inte kommer bli sjuk igen..
Har kört ett mördar ben och rumpass och jag kommer har träningsvärk imorn, oh ja! Har bestämt mig för att testa på walden farms kalorifriasåser så tänkte "a men ringer väl ner till butiken i stan, onödigt att betala frakt och beställa om dom har hemma" så ringde och dom hade en, EN caramel kvar men snäll som han var så frågade han om han kunde ställa undan den åt mig! Fatta vad snällt haha så nu står den en såsflaska där nere i mitt namn och bara väntar på att jag ska komma förbi och hämta den imorn!
Let's build a fuckin hot bod!!!



AFFIRMATION#1

Måndag igen, ny vecka, nya tag och nya mål. Tänker börja varje morgon med en "affirmation" för att försöka vara så positiv som möjligt under hela dagen och jag tänker lägga upp en nya här varje morgon också.
 
"I am balanced and in harmony with my inner self and the universe."

SÖNDAGSMYS

Jag älskar verkligen söndagar!
Sitter nu med min kvällis, efter att äntligen målat klart cykeln, och ska kolla på Lord of the Rings och bara chilla resten av kvällen. Låter som en ganska perfekt plan tycker jag!



CYKELMÅLNING OCH MATSCHEMA

Ska snart gå ut och måla cykeln en gång till, eller i alla fall vissa delar av den, som behöver täckas lite till. Den blir så jävla nice! Ska ta kort på den imorn när cykelkorgen sitter på osv!
Har i väntan på att den ska torka, skrivit lite "matschema" till mig själv för de närmsta 6 veckorna. Varför 6 kan man ju undra? Jo för att igår var det exakt 6 veckor till Mallorca, that's why! Så i 3-4 veckor går jag på ett ganska strikt mat- och träningsschema och de sista veckorna fram till vi åker blir ännu striktare! Blir ju svårt att hålla något sånt där nere men ska försöka äta bra där också och det är ju ett träningshotell så det lär ju inte bli problem med i alla fall haha..



FRUKOST OCH NYA GREY'S

Har vart vaken sen klockan 4.20 (hehe). Vaknade och var ovanligt pigg. Gick på toa, drack lite vatten och la mig sen i sängen och kunde inte somna om. Pillade lite med telefonen och la mig sedan och läste klart gisslan.
Nu sitter jag och äter frukost och tittar på senaste avsnittet av Grey's. Är fortfarande förvånande pigg så ska försöka ta vara på det och städa och göra allt som måste göras idag.



JAG KÄNNER MIG OCKSÅ LURAD

Det känns som att det är många just nu som har börjat bry sig om vad de äter oc stoppar i sig, ekologiska alternativ blir bara fler och fler (och så går dom och tar bort ekologiska hyllan på city!!! den som stog så bra där!! idioter är de fan ...) vilket ju självklart är jättebra, men idag insåg jag hur lite man egentligen vet om alla mat och andra produkter som vi använder oss av dagligen och inte tänker på att det kan finns något farligt i..
Så därför tycker jag att alla som bryr sig om vad de köper för produkter och sedan stoppar i sig att läsa de här inläggen som jag googlat fram och läst igenom (ja jag har faktiskt pluggat och inte bara suttit inne och läst sånt här haha) och sedan gjorde jag en bestälning på bodystore.

 

 

".. Nu har jag förstått att vi också är lurade att använda nervgift på tänderna.
Fluor är en väldigt giftig gas, som började användas av nazisterna, i form av natriumfluorid. – Samma form, som används i tandkräm, och munskölj.
Dels fluorerade man dricksvattnet, för att hålla fångarna pacificerade och mottagliga för extern kontroll och för att inte göra uppror. De blev emotionellt förlamade.
Dels användes det i gasen Zyklon B, som användes i gaskamrarna. (Det är även den viktiga beståndsdelen i nervgasen Sarin, som användes i tunnelbaneattentatet i Japan bl a.)

Natriumfluorid är en restprodukt från framställning av aluminium bl a, och fabrikerna hade problem med att göra sig av med det, tills man alltså kom på den briljanta idén att påstå att det var ofarligt, och dessutom bra för tänderna.
En idé som ursprungligen härstammar från en liten stad i USA där alla invånarna hade väldigt bra tänder.
Man fann då att dricksvattnet där innehöll en hög halt av fluor – det var bara det att det var kalciumfluor – ett organiskt ämne som finns naturligt i naturen. (Och där fluoret är mycket fast bundet till kalciumet, till skillnad från bindningen till natrium, där fluoret är mer lättflyktigt.) Att detta skulle vara orsaken till den bra tandhälsan hos befolkningen blev dock aldrig säkerställt. Själv tror jag nu mer på att det var just kalket, som gjorde deras tänder starkare.

Natriumfluorid har mängder av användningsområden, förutom att blandas i tandkräm och munskölj… – Här är en reklambild från ett företag i Kina, med förslag på olika saker det fungerar bra till:

fluor

Natriumfluorid är också en viktig beståndsdel i “lyckopillret” Prozac.
Det gör ju att man blir avtrubbad, och inte känner att man mår dåligt…

Fluor binder sig gärna till kalcium, och det gör att våra skelett och tänder urkalkas av fluor. Vi blir alltså bensköra av det, och dessutom orsakar alltså detta ämne, som ska vara så bra för tandhälsan, att våra tänder försvagas inifrån."

Inlägget ovan är bara en del av detta: http://karin.hermansro.se/2013/05/12/kann-dig-blast/

 

Och här är tre inlägg till om detta som jag tyckte var väldigt intressant att läsa, och visst fan känner man sig lurad..
http://www.kostdemokrati.se/margareta/2013/06/23/har-du-last-vad-som-star-finstilt-pa-dina-barns-fluortandkram/
http://sourze.se/2008/11/07/vad-din-lakare-inte-berattar-for-dig---del-1__67372#.UymNufl5NXo
http://www.tf.nu/nyhet/fluori-tandkram-och-dricksvatten-farligt


RÅPLUGG OCH VITAMINBOOST

Sitter och pluggar, räknar igenom vissa räkneuppgifter som jag kommer behöva göra flera gånger om innan det är dags imorn. Tittar samtidigt på Renées rubriker, sjukt intressant faktiskt! Jag gillar dokumentärer och såna här program, är ganska nördig på det sättet egentligen och det är jag stolt över haha.
Gjorde mig en liten vitaminboost, hoppas att det ska öka på min tillfrisknande lite grann och snart är det dags för lunch #matärbättreänkärlek




NU SMÄLLER DET

Säsongsavslutningen av PLL och frukost nu innan en hel dag av råplugg!



OCÉANS

Ska snart sätta igång med dagens pluggsesh, men först ska jag titta klart på min favorit dokumentär. Jag och mitt ex laddade ner den för hundra år sen men vi såg aldrig klart den för vi somnade efter en stund. 
Den handlar om mitt favorit element som också har en väldigt lugnande effekt så jag är inte förvånad att jag somnade. Men nu gör jag i alla fall ett nytt försök!



TENTAPLUGGPAUS

Sitter i sängen och äter fruktsallad och tittar film. Pausar lite i pluggandet men snart är filmen slut och då är det dags att fortsätta.. Första tentan imorn och sen en till på torsdag. Den imorn borde vara hyfsat enkel men har ändå en dem till som känner att jag måste gå igenom och sätta verkligen!
I övrigt så är jag ledig hela veckan och ska träffa Linnea på tisdag, yaaay, äntligen igen! Ses inte så ofta men det är så det är när man jobbar och pluggar och har annat för sig, men man har desto mer att prata om då när man ses i alla fall haha!
Nej nu måste jag fokusera på filmen igen, tappat bort mig i vad som händer haha



SLAPPEDAG

Blev ledig idag också. Skönt som fan ärligt talat! Sitter ute i solen och läser nästa Jack Reacher just nu och åzzi ligger en bit bort och tuggar i sig en grissvans. 
Har bara vart lat hela dagen idag så det är väl dags att ta tag i pluggandet nu, det är ju faktiskt tenta på måndag.



KVÄLLIS

Jag klarade mig fram till två utan mat, yaay! Åkte en sväng till stan med Kalle innan, till nya gymgrossisten. Han köpte en viktväst som jag funderar på att sno.. och jag letade efter Walden Farms choklad- och kolasåser men de fanns inte inne så får åka tillbaka på fredag.
Nu sitter jag och äter chiapudding och ska snart äta min underbara raw food chokladpudding innan jag lägger mig och läser en stund i min nybäddade säng och sen sova. Vet inte än ifall jag ska jobba imorn heller.



LEDIG ONSDAG

Idag är det onsdag (no shit!) fast hade ingen aning om vad det var för dag när jag vaknade. Har inte sovit så bra som jag gjorde inatt på jag vet inte hur länge.
Bestämde mig när jag vaknade att köra 16/8 idag, tror att det blir ganska bra att göra det typ två dagar i veckan. Dock blir det ju ingen träning idag då jag fick veta att det är halsfluss jag har igår. Tanken är att jag ska plugga men det är svårt när man är så satans hungrig!! Men jag får se det från den ljusa sidan, bara 4 timmar kvar till jag får äta!!
Därför sitter jag och dricker te och väntar på att senaste avsnittet PLL ska tankas klart så att jag kan distrahera mig lite.



HAPPINESS IS A MOOD

Sitter och äter lite frukt nu innan jag ska dra iväg till Linnea. Måste kolla tvätten också då underbara åzzi spydde i min säng också... Helt underbart!

Vill bara klargöra att jag mår bättre igen. Livet är sånt, man har sina ups and Downs och det är inte mer med det.
"Happiness is a mood, just like beeing hungry, it alters and that's okay."



LIFE SUCKS AND THEN YOU DIE

Tiden går så sjukt jävla fort.
Det är 8 mars idag (snart 9onde). Betyder att det snart är 13.. No shit egentligen men när jag tänker efter på det så är det kanske inte konstigt att jag mått så jävla fuckat det senaste då ändå. Blir alltid lite så där deprimerad vid den här tiden.
Har känt hur meningslöst livet är det senaste.. Man jobbar/går i skolan på dagarna och längtat bara hem, kommer hem och vill bara ha helg, helgen kommer och man gör ändå inget meningsfullt. Jag vet att det inte finns någon mening med livet men det är inte ofta jag är så klar i mina tankar att jag tänker på det så här.. 
Letar väl inte direkt efter någon mening med livet men känner det att om jag ska fortsätta leva så är det väl lika bra att i alla fall leta efter saker i livet som får dagarna att kännas meningsfulla.
Antag att kolla AHS inte har hjälpt med de här känslorna heller.. Jag har alltid älskar det mörka och sjuka och detta är inget undantag.
Det finns liksom två sidor av mig som ständigt slåss inom mig när jag ska besluta om något eller liknande.
Det finns den sidan som vill vara hälsosam, äta bra, träna, sköta skolan och vara harmonisk och gå på yoga och vara en trevlig person och göra livet bättre för allt och alla. Sen finns det delen som vill halsa en flaska vodka en vanlig dag, röka ett ciggpaket på 5 minuter, röka på i soffan hos någon jag inte känner med fler jag inte känner, gå på klubbat och leva gangsterliv och dra linor av kokain från strippor typ..
Jag hatar egentligen människor i allmänhet och det "normala samhället" är inget för mig. Jag passar inte in i mallen och jag antar att det är en del av det som gör att jag dras till andra saker som inte är inom ramarna..


"Hi i'm Tate, i'm dead, do you wanna hook up?" Jag hade nog aldrig tvekat.. 
Life sucks and then you die.

HELT MÅLLÖS

Min bror har typ två favoritfilmer. Dom är Good Will Hunting och Fight Club.
Han har länge sagt till mig att jag borde se dom. I somras tror jag det var (kan ha varit höstas) så såg jag Good Will Hunting och den var bra! Jag förstår varför han gillar den.. 
Sen så visade han delar av Fight Club för mig och jag var inte säker på att det var en film för mig så jag sköt upp att se den. 
Så i lördags så skulle vi kolla film och han ville så klart se den haha! Men jag kände mig för trött för att kolla på en sån film så vi skippade det. Så idag frågade jag om han ville se den ikväll och han sa ja. Jag har ganska precis sett klart den och jag är mållös.. Det är verkligen en sån film som får en att frågasätta hur man lever sitt liv. Den är otrolig och jag jag verkligen inga ord.. Kan ju slå vad om att jag kommer drömma om den ikväll och jag känner verkligen att den kommer påverka mitt liv nu framöver.

DREAM LIFE

Ligger i sängen och kollar på en av mina favoritfilmer genom alla tider! Familjen addams. Jag har ända sen jag varit liten älskat både de gamla från 60-talet och de nya från 90-talet och har alltid i hemlighet velat ha deras liv. Jag menar egentligen vem vill inte ha en kärlek som Gomes och Mortica? 
Har alltid gillat det där lite mörka och twistade och jag har alltid varit dragen mot lite udda saker, antar at det är därför jag alltid jag velat ha det livet också. Vem vet, en dag kanske jag får det med..



RSS 2.0