BÄSTA MATEN


Detta är nog ändå världens bästa mat! Det är en halv avokado, två stekta ägg, sunny side up, och några skivor bacon. Håller mig mätt i dagar känns det som.
 Tränade lite innan också, svackade som fan igår men det kändes så sorgligt på något sätt efter jobbet. Barnen på Tokarpsberg är så jävla underbara och man fäster sig bara mer och mer och nu vet jag ju liksom aldrig om jag kommer se dom igen.. Men jag hoppas så klart!
Sitter och kollar senaste avsnittet cm och sen ska jag nog sova. Ska jobba i frufällan imorn och börjar tidigt så jag måste verkligen sova! Men kanske hinner kolla ett avsnitt pll också... eller kanske Harry Potter.. hehe

BÄST PÅ MAT

Tänkte bara slänga in en sista bild på min extremt goda post WO mat! Fy fan vad bäst jag är! Kände för att kolla film men hittade ingen jag kände för så kör om pll från s01e01. Nej nu tillbaka till maten, ett av mina största intressen så
PUSS HEJ



SOYAPROTEIN

Testat mitt nya protein nu för första gången. Med tanke på att det är soyaprotein så anade jag att det inte skulle smaka helt underbart men det funka faktiskt. Finns ju inte så många alternativ när man är både gluten och mjölkprotein så det är bara att svälja och se nöjd ut (that's what she said)! 
Nej nu ska jag slänga i mig sista klunken innan jag ska hoppa in i duschen. Sen ska jag göra något riktigt att äta och hoppas på att kunna sova inatt. För imorn är det tillbaka till Tokarpsberg yääääy!!



ETT LYFT I KRAGEN

Jag tog mig i kragen och gick till skolan idag! Så ger mig själv en klapp på axeln för det faktiskt! Varit så trött på allt det senaste och det har skolan fått lida för men idag gick jag dit och jag stannade hela föreläsningen med!
Nu däremot sitter jag i sängen med min sallad från maxi och kollar senaste himym. Ska vänta på att min läkare ringer och sen sova en stund inan jag drar ner och tränar (kör en utmaning med mig själv just nu men mer om det sen!!)



MYSKVÄLL

Vart hos moster Mia nu ikväll och lagat mat, ätit och bara chillat. Jättemysig kväll verkligen! 
Nu sitter jag i sängen och kollar senaste avsnittet cm och äter lite kvällsmat. Taggar jobb imorn med de söta barnen från igår, så jävla mysigt och bästa extrajobbet som finns! Nä nu måste jag koncentrera mig på avsnittet.
PUSS!



AUSSIELAND


Drar ju som sagt till Australien i vinter. Närmare bestämt den 27 december drar jag och mamma dit. Längtar som fan och framför allt nu efter att ha kollar igenom hannalicious blogg (hon bor ju just nu i Australien och jobbar där)! Läst på lite mer om saker att göra i melbourne och ska sätta mig med mamma (förhoppningsvis i helgen) och gå igenom och planera lite mer vad vi ska hinna med när vi är det. 

Har börjat fundera på att ta ett sabbatsår efter detta året i skolan och dra dit typ ett år och bo och chilla och grejer.. Men får nog fundera på det ett tag till!
C'YA

FUNFUCKINGTASTIC


Hur fucking delicious ser inte det här ut då!?? Lovar att det dessutom är 1000 gånger godare!
Gick till skolan och hoppades på att min grupp skulle komma så vi kunde börja på arbetet men tji fick jag! Satt utanför biblioteket i 30 minuter men ingen kom så jag hick hem.
Sitter och kollar shrek nu, så jävla bra film! Haha ska nog napa en stund sen också och kanske kolla typ första och andra Harry Potter. Mm bättre dag!

DET ÄR JU ÄNDÅ TISDAG


Blev en mugg varm choklad till, det är ju ändå tisdag. Till det så kollar jag på channing tatum och njuter lite, kan behöva en liten dos av honom så här på kvällen när man är lite förkyld..
Sitter samtidigt och instagramstalkar världens snyggaste brud! Sett bilder på henne på weheartit massa gånger och idag hitta jag henne på insta! Lyckan typ!!! Ladyvamp är det för nyfikna.

Imorn är det dags för tandläkaren. Var ju förkyld som fan i fredags så fick skjuta upp tiden till imorn. Har innan det även grupparbete. Meeeen har sovmorgon, en timme längre än vanligt, yaaay!
PUSS

VARMCHOKLAD OCH FILMMYS

Gjorde riktig varm choklad med grädde nu när jag kom hem. Ingen sån där oboyskit, bara kakao och socker blandat i mjölk (soya ofc annars exploderar väl min mage) direkt på spisen, prefekt! Sen toppa jag det med lite soyagrädde med, helt jävla awesome! Åt pannkakor till och nu spricker jag nog snart men perfekt såhär efter att ha gått hem i regnet i alla fall!

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och kolla How The Grinch Stole Christmas, absolut en av mina favvojulfilmer och jag kunde nog inte längta mer till jul än vad jag gör.. Oavsett hur mycket jag älskar alla andra årstider så är nog vintern den bästa!

PESSIMIST JAVISST

Sitter och väntar på att föreläsning 2 ska dra igång. Genomled föreläsning nummer 1 utan glasögon vilket betydde att jag inte såg ett skit så fick fota exakt allt som skrevs på tavlan och som kom upp på powerpointen, men gick väl okääääjj.
Gick in på city innan för att köpa sallad och något att dricka (läs Cola light) och gick förbi en liten kyl och vad har dom där? Jo, celsius 2 för 35, hela 3 spänn billigare än på maxi!! Så var ju tvungen att köpa, sossen i mig kom fram och såg bara BILLIGT BILLIGT..
Så nu sitter jag här. Dricker en Cola light (brukar tröttna efter typ 5 klunkar och slänga resten), med bara 18 procent på telefonen och ska genomlida 3 timmar föreläsning till innan jag får nöjet att knö in mig på bussen som alltid är för varm denna årstiden, och sedan gå hem de tre extremt långa km från bussen.
Haha jag älskar min förmåga att få allt att låta nevativt, pessimist? Javisst! 

SATURDAY


Har nu, efter en lika normal(???) middag som vanligt med familjen, tänt ännu fler ljus och startat mysteriet på greveholm för jag vet inte vilken gång i ordningen detta året.. Kollar lite tumblr och weheartit samtidigt. Funderar på att gå till maxi sen och köpa lite choklad och grejer, det är ju ändå lördag liksom hehe. Lite mer wasabinötter skulle sitta fint med.. 
Nej nu ska jag åter gå till världens bästa julkalender genom tiderna!

MYS DAG


Massor av tända ljus, varmt te och en bok blir en perfekt lördag! Det regnar ute (ovanligt!?) och jag är sjuk så vad blir då en bättre lördag än detta? Ska slå in pappas farsdagspresenter sen med men ingen brådska än.. Har öppnat fönstret lite smått så att jag hör regnet och nu ska jag läsa (kanske läsa ut) Harry Potter!

OMOTIVERAD


Det bästa som finns före/efter träning är verkligen celsius och en himmelsk protteshake (Rocky road är matorgasm på högsta nivå)! Har verkligen haft noll träningsmotivation alls det senaste.. Tror att jag är på väg att bli/är förkyld och det är nog därför. Det är så det blir när man jobbar extra inom barnomsorgen (nej just det så får man inte säga, förskolan är det ju!) och när folk går på föreläsningar trots att dom är sjuka och smittar andra, ta er i röven alla som gör så!! 
Hur som helst så är det bara att ställa sig på crosstrainern ändå, hur mycket jag än hatar det och vill gå därifrån så står jag där i minst 30 minuter och sen är jag motiverad till att orka lite vikter också, awesome!
Men nu ska jag äta två ägg (eller kycklingfoster som vi säger för det låter mer hardcore) och ta en dusch innan jag drar till en favvobrud.

BRA MORGON (IRONI)


Gick till skolan och insåg kanska snabbt att det inte var någon föreläsning, satt kvar i 30 minuter för säkerhetsskull och gick sen hem. Nu sitter jag i sängen, har ätit och somnar nog snart haha. Kollar Harry Potter 8 och åzzi ligger typ på mina ben som vanligt. Tror jag ska sätta ett larm för om typ 1,5 timme så är det dags att TRÄÄÄÄÄÄÄNA! Yeah baby!

BÄSTA MORGONEN


Bästa möjliga starten på dagen! Vaknar 10 minuter innan klockan ska ringa (ja jag sätter klocka även på helgen) och inser att jag kan gå upp nu, jag behöver inte dom extra minuterna! Sen världens bästa grötfrulle med blåbärssylt och grädde, mmmm... Hoppas att denna dagen blir aningen mer produktiv än igår bara haha! Ska försöka orka med att träna lite också, eller vad fan säger jag? Jag SKA träna sen! Och tung och jobbigt som fan ska det vara! NO PAIN NO GAIN

RSS 2.0