#DAGENSSALLAD

Bacon, kyckling, halloumi, tomat, gurka och brieost, BAAM och där har vi min underbara lunch!!


#UNNARMIG


PERFECTION

hittade bokstavligttalat denna bliden precis nu, på instagram och kan inte annat än att hålla med om bilden beskrivning "perfektion"

SÅ HÄR SÅG MIN LÖRDAG UT

Myste med åzzi halva dagen och på kvällen åt jag kebabsallad haha! Älskar Hedvigs dom är så jävla sköna!!! Men iaf sen låg och jag kollade Harry Potter och åt lite choklad (mörk så klart!!! Kan inte cheata hur mycket so helst hehehe)


BESTÄLLAR LÖRDAG

Har lagt tre beställningar idag.. kommer bli fattigt. Men behövde sakerna (säger vi) ! Nej men nike skorna beöhver jag för är i behov av ett par nya springskor och vansen blir bra i sommar då mina vita converse från förra året inte är så jävla vita längre haha! toppen... ja den var bara fin! men va fan pengar är inte allt! YOLO (hatar fortfarande det jävla uttrycket..)

MEN KÄRLEK SKONAR INGEN

omfg är allt jag har att säga efter att äntligen ha lyssnat på håkans nya album...
 

DRÖMMER MIG BORT

älskar att appen verkligen inte har fungerat på flera dagar.. men anywhore! har legat ute och solat hela helgen, världens skönaste väder harr det varit. nu verkar det dock vara över, världens tråkigaste väder och nu började det precis regna.. överväger att inte ens gå till skolan idag. att vakna trött, utmattad med ont i halsen varje dag gör det inte speciellt kul att gå.. försöker vara hemma och bli frisk men verkar ju inte hända.. kanske ska stanna hemma och ta en lång och härlig pw istlt..
det enda jag kunde tänka på när jag låg ute i solen i helgen var hur underbart det ska bli att åka bort om en och en halv månad!!! Rhodos here we come! om jag blundade så kändes det nästan som att vara tillbaka i turkiet igen, helt jävla underbart!

SÅ KAN DET GÅ NÄR KLACKARNA ÄR PÅ


CHILL LIV

Efter två stenhårda pass core och sedan box sitter jag nu i sängen och äter naturgodis och kollar satc haha ny standard typ! Imorn är det föreläsning och skippar fan övningen på morgonen gött med sovmorgon!
Nej nu ska jag lägga mig och chilla, stekte btw världens perfektaste falukorvar också! Sånt får mig att älska mitt liv.


SUNNY SUNSHINE

Sitter ute i solen och låter åzzi springa omkring lite. Om en timme är det träning på g, tre pass så jävla dödande!! Men nu ska jag fortsätta njuta av solen ett tag till..


MAT, MAAT, MAAAT

Har duschat, fyllt på förrådet med naturgodis och stekt pannkakor. Ska ner och sätta mig vid tvn och bara möla i mig! God (som jag inte tror på!!!) it's a wonderful life!!


NATURGODIS OCH OSTBÅGAR, BAAM ASGOTT

Blev en miniliten ostbågspåse igår och en liiten påse naturgodis, så jävla gott!! Tror det får bli en sväng förbi maxi sen för att fylla på med lite mer naturgodis! Behöver nog lite mer grejer också (som vanligt)


CASSIE

har fått världens major girlcrush på cassie! så sjukt snygg brud, + att hennes stil är to die for! hon har ett rätt snyggt namn också ;)

ETT ORD; AWESOMENESS

Vart hemma idag, pallade inte gå till skolan när jag inte mår bra. Känns smart att gå ut imorn då haha men fuck it! YOLO!! (Hatar uttrycket men wtf, använder det helatiden ändå!!)
Förtjänar något gott att äta tycker jag så gjorde mina fantastiska awesomea pannkakor och ikväll ska jag äta glass till cm! Phuyeah!


PHUCK YO FAVE

Ååååh sitter här med standardpannkakorna, dööör så jävla gott! Med en liten klick sylt och ett stort glas mjölk, så jävla fett! Ska kolla lite satc och sedan ska jag läsa lchf-boken jag fått låna av pappa. Gött fan!


OCH SÅHÄR AVSLUTAR JAG MIN VECKA

Efter vad som känns som ett evighetslov och en bortamatch är nu veckan slut. Kom precis hem från Halmstad, härlig dag tills det blev för kallt.. Matchen sög ju rätt hårt med, bussresan hem var desto bättre. Men nu vill jag bara lägga mig i sängen! Bli något avsnitt satc och en talrik glass med hallon, blåbär och banan.


SATC

En sådär Sex and the City kinda night!
(kan man annat än att älska Samantha??)

I EN SOLSTOL I TRÄDGÅRDEN

Ligger hopkurad i en solstol med en filt och bara njuter av solen. Så jävla underbart skönt! Är förkyld och vill verkligen inte tillbaka till skolan på måndag... Men å andra sidan så är set inte ens två månader av skola innan det är dags för sommar! Tagga!!!
Längtar redan efter torsdagskvällar, mys hemma hos Annie, frukostar ute i solen, promenader hem i soluppgången, utgångar på Rhodos, gå ut och springa under sömnlösa nätter, jordgubbar till frukost, lunch och middag, att komma hem till lukten av grillat, att sitta ute på kvällarna med familjen, att springa ner till bäcken för att svalka åzzi, att sitta ute hela nätterna och titta på stjärnorna, att somna efter man egentligen skulle gått upp, att lapa solsken hela dagarna, att cykla till sjön för ett kvällsdopp, att lära känna nya människor, att göra galna spontana infall, att gå barfota i flera dagar i sträck, att åka till havet och bara vara, att äta kräftor på kräftfestivalen, att tröka färskpotatis med smör och gräslök, att göra en midsommarkrans, att plocka sju sorters blommor att glömma att lägga under kudden, att leva i shorts och t-shirt, lukten av sommarregn, känslan i luften efter ett rejält åskoväder, att inte fixa håret på flera veckor. Jag är redo för sommar helt enkelt, att känna mig fri så som man bara gör på sommaren.


LIFE LATELY

 
(enligt min iphone)
 
 
frukost i påskas // mys ute i solen med kusin, iste och tidningar // bilden pappa skickade på påskbrasan i glommen, saknar det..
 
 
majskolvar och vitlöksbaugette, brakmiddag typ! // världens godaste mättande frukost på påskdagen // morotskaka som mamma och pappa fick med sig från Lena, dog mat-döden!
 
 
premiären IFE-AIK i måndags underbart att det är igång igen! // fina borran! // jag igår när jag inte kunde sova

UNDERBARA ONSDAG

Blev 1h och 50min på crosstrainern igår och sedan mitt vanliga pass på gymmet. Idag har jag känt mig ännu mer förkyld så gick därför bara och körde en timmes pw på bandet. Nu är falukorven inne i ugnen och jag ska snart hoppa in i duschen, älskar onsdagar!


BORÅS BORÅS

Står på crosstrainern på gymmet, känns att det var ett tag sen nu! Haha men ska åka med mamma hem om två timmar så bara att köra på hehe
Vart i stan och shoppat också och kan inte annat än att älska Borås sånna här dagar! (Hur mycket jag än hatar det många dagar!!)


PERFEKT FRUKOST


BULK ELLER BARA TJOCK

Denna helgen har det lega lite lågt på träningsfronten... Får anvnda ursäkten som alla andra som inte tränar gör, jag bulkar! Haha nej men imorn får jag fan ta och pallra mig till gymmet igen! Men ikväll blire match, yeeah!

RSS 2.0