STANDARD 1.0

Blev av med våran telefon och alltså även internetet igår under "stormen", ett träd fällde den hemma också "oooooh" ! Löjligt, borde inte få kallas storm, i alla fall inte det som gick igenom Borås. På andra ställen var det ju riktigt illa men bör den kom hit så hade den avtagit ganska så rejält.
Sitter i skolan och väntar på att föreläsning numero dos ska börja. Industriell ekonomi 2, helt okej än så länge faktiskt. 
Ska åka till city gross med mamma sen efter skolan med och handla lite och sen hoppas jag att jag kan ställa mig och träna direkt. Hann med 2 timmar igår, funderar på att göra det till en standard.. Precis som min lunch som jag åt idag, den är fan standard 1.0!



VAD GÖR MAN UNDER EN STORM DEL1


Vad gör man när det är sormvarning ute? Jo man ställer sig med ipaden på crosstrainern (som vanligt)! Det det som är fördelen med att ja ett halvt gym hemma, man behöver inte tänka på vädret ute för att ta sig och träna, perfekt nu när det är storm ("storm" skulle jag nog mer vilja kalla det, lite mer regn än vanligt bara typ)! Var och hämtade ut världens fetaste paket från fitnessguru inan med, finns inget som jag tycker är kul att lägga pengar på, förutom träningsgrejer! 
När det gäller kläder så är jag jävligt snål och ekonomisk egentligen, köper gärna ett billigare alternativ för jag tycker inte fyra kläder brukar användas för att vara värt deras pris. Men träningsgrejer, jag köper träningskläder hit och dit, dricker celsius varje gång jag tränar, har väl 4 vattenflaskor och 3 shakrar (so far) har väl 5 par träningsskor och massa andra saker. Det sköna är ju att jag inte är ensam i familjen i alla fall, för pappa är mer besatt av att köpa nya prylar och ofta har dom med träning att göra, score!
PS hoppas fan Elfsborg vinner matchen ikväll så inte jävla MFF tar guld här, i storm! DS

STORMVARNING


Det här ska ju bli hyfsat intressant... Högskolan har tillochmed meddelat om att undervisningen kommer att avslutas klockan 15 på grund av stormen. Det gör ju extremt mycket för mig som ändå måste gå och fylla på busskortet, ta bussen och sedan gå hem mina 2-3 km och är hemma tidigast 16 om jag har tur, underbart!

ORKAR ALLTID TRÄNA

Så fruktansvärt trött idag! Vet inte varför men kam vara att det blev hyfsat sent igår och jag typ precis lyckats vänja mig av med den ovanan.. Har hur som helst inte orkar göra något direkt idag men har gjort lite små saker ändå. Plus att jag just nu då står på crosstrainern med ipaden och en celsius i handen. Sjukt hur mycket dom båda får mig att orka ge mer än 110% så fort jag tränar!! Det och musik på nu-ska-jag-spränga-mina-trumhinnor- volym. LOVE IT!




FRUKOST NUMERO UNO

Efter en otroligt näringsrik frukost så står jag nu på crosstrainern. Känner bara av liiiite träningsverk (big joke fan vad ont det gör) men det är bara att köra på! 

PS att jag upptäckte att ipaden passar perfekt mellan handtagen på crossen gjorde ju verkligen min dag! DS

PERSONLIG ASSISTENT HITÅT TACK

Idag känner jag mig helt jävla handikappad och Kalle stärkte det nyss genom att fråga om jag inte borde ha rätt till personlig assistent. Jag har sprängande huvudvärk och tabletter hjälper inte, mensvärken från helvetet, ont i ryggen för att jag suttit upp hela dagen (får visserligen ersättning från TH för olyckan, sveda och verk, men den summan pengar är hyfsat löjlig med tanke på lidandet och problemen jag har.. Men inte deras fel!), har ju fortfarande ett öppet sår/hål i hälen från igår, detta gör att jag haltar för jag har så ont och då dessutom från ont i resten av foten och benet för att jag haltar. Visst låter det underbart!??
Vill bara sova men just det det kan jag inte!! Och varför inte det då? Jo jag har dugga/tenta imorn klockan 9 så jag måste plugga hela kvällen. Har just nu 110 sidor kvar i boken att läsa, måste sen lära mig skiten utantill typ... Kuuuuuuuul!
Bajsbajsbajsbajsbajs nu ska jag lägga mig och läsa och fortsätta tycka synd om mig själv.
PS har chokladbollssmet i kylskåpet som står och ska bli kall sen ska jag tröka den och kanske sova och skita i att plugga klart, har inte bestämt mig än.. DS

SECONDHAND FYND


Åkte till återbruket med mamma direkt efter hon jobbat. Fyndade lite smått; likadana "ljuslyktor" som farmor och farfar hade, mys! Köpte även telefonen (också som farmor och farfar hade), så jävla cool telefon, inte för jag typ någonsin pratar i hemtelefonen längre.. Måste bli ändring nu när jag har den här coolingen! Köpte tre mässingskrukor med, riktiga kap.
PS så har jag fortfarande inte kollat på min häl, skjuter upp det till när jag ändå ska ta bort plåstren över natten och lufta det... DS


VARNING FÖR FRÄSCH BILD


Såhär såg min häl ut i lördags efter 16,78 km. Igår fick min stackars fot och min knän och höfter vila, men idag var jag ute och gick 16 km igen. Vill inte ens ta bort plåstren (ja plåstren, plural!!) och kolla hur det ser ut.. Gör helvetes jävla ont i alla fall! Hur fan gör man för att få bort det?? Förutom att låta det vila då såklart hehe

TAGGA AUSTRALIEN


Börjar bli taggad som fan nu! Kan inte fatta att det bara är strax över 2 månader kvar.. Sitter och tittar på Little Britain och saknar mitch, vi kollade på det hyfsat ofta och fan vad vi garvade! 
Jag och mamma pratade lite innan om resan och är mest rädd att jag inte sj vilja åka hem sen.. Känns som Australien är my kinda country så att säga, och australiensare är absolut my kinda people.. Dags att ta tag i träningen nu när det är så lite tid kvar, just därför ska jag smälla i mig en 100 grams marabou och kolla på Mysteriet på Greveholm (igen jag vet!!).

SKIT SAMMA


Två lyckade redovisningar idag och nu kan jag äntligen koppla av lite. Köpte sallad (och lite annat) inann på maxi så nu har jag parkerat i sängen. Fönstret lite på glänt, sallad, naturgodis och nu ska jag läsa Harry Potter!

LEDIG MÅNDAG



Ledig måndag måste ju ändå vara bland det bästa som finns! Man får liksom extra lång helg och det är fan så värt!! Har hunnit med att springa på stan med Emilia en sväng, köpt nya body lotion, handkräm och sånt som lunkar så jävla gott!
Sen har jag även hunnit med att gå en mil och sen springa 2 km. Så jävla skönt! Jag orkar verkligen så mycket mer med en celsius under tiden som jag går, helt sjukt vilken energikick det är!
Men nu ska jag kolla klart yrrol för 51738490916374829 gången och sen sova!
p&k

BRA SÖNDAG


Verkar som att jag kommer ha en hyfsat grym jävla bra dag imorn. Hoppas det stämmer bara!! (Har faktiskt varit med om flera gånger att det har gjort det så hoppas hoppas hoppas)
p&k

SÖMNLÖSA NÄTTER


Har så svårt att sova på nätterna nu för tiden.. Vet inte varför men det är ju hyfsat irriterande. Gick en mil innan och var sen trött resten av dagen men sen när jag kollade fotbollen så blev jag pigg igen bara för jag var så nervös hela tiden.. Aaarg så drygt!!!

FREDAG


Mat och film efter en 1 mils promenad. Ja det är pannkakor(igen..) och filmen: Hairspray (för jag har ju inte sett den en miljon gånger) haha aschill fredag!

PROVSMAKAR LIVETS HEROIN


Min rygg har fortfarande inte blivit bättre.. Kul liv typ! Det jobbiga är att mina smärtstillande gör mig extremt trött , men för att dom ska hjälpa mot smärtan måste jag ta två, men tar jag två så får jag ont i magen. Kul liv 2.0 typ! 
Lämnat in arbetet om H&M nu i alla fall, bara byggen kvar att göra.

HOROSKOP OCH STJÄRNTECKEN


Ibland är det läskigt hur rätt ett horoskop kan ha.. Pappa läste högt ur en bok igår med "Sånhär är du", som handlar just om horoskop och hur vi är olika i olika tecken och jag och pappa som delar stjärntecken (Vattumannensk) kände igen oss själva något så in på pricken exakt. Scary shit...

ÄNNU BÄTTRE ONSDAG


Blev en dubble cheese med bacon innan, heaven!! Paus i Grey's men snart är det slut så dags för sängen.
Inte bestämt om jag ska gå på båda föreläsningarna imorn eller bara byggen på eftermiddagen hehe

AWESOME ONSDAG


NU; ett berg med pannkakor (och genomgång och ändring av grupparbetet). OM TVÅ TIMMAR; säsongspremiären av Grey's!
Jag vet att det var typ två veckor sen premiären egentligen men har inte orkat tanka det...

MÅNDAG


Det här är ju seriöst det enda som kan förbättra en måndag.. pannkakor med blåbärssylt (jävligt viktigt att det är blåbär!!) och grädde. Ser inte direkt ut som det på bilden men fuck my life vad gott det är!
Ska åka till maxi snart och köpa havregryn, mer sylt och mer grädde haha! Måste ju ha till frukosten imorn juh. Funderar samtidigt på att svänga förbi bk och köpa en dubble cheese och bacon... Fett värt men får se sen. Kollar förövrigt på mysteriet på Greveholm just nu med, ett seriöst måste genom varje höst och vinter. Vet inte hur många gånger jag sett det nu men ändå lika bra!

p&k

FREDAGSMORGON

Ingen pappa hemma nu på morgonen vilket betyder favvofrulle i soffan vid tvn, perfekt start på en fredag!



"LEDIG" ONSDAG

Sitter och försöker planera hur jag ska gå idag. Har flera olika rundor som är mellan 5-9 km och idag ska jag försöka få ihop en på 10. Men först frukost och plugg.

p&k

1 OKTOBER

Min kväll i två bilder; 9 km promenad, vanliga rundor med lite twist, blandar dom och lägger till lite extra liksom. Och nu ska jag äta äggröra och korv! Och några oliver.. SÅ JÄVLA GOTT!!




RSS 2.0